ایسنا: تفتیان و حدادی به شدت زیر نظر هستند

رئیس فدراسیون دوومیدانی در جمع خبرنگاران به تشریح فعالیت‌های خود پرداخت.

1398/05/13
|
13:15

به گزارش ایسنا، مجید كیهانی، رئیس فدراسیون دوومیدانی در مورد عدم رضایت برخی از مربیان داخلی گفت: دلیل اینكه ورزش چنین حواشی‌ای را به خود می‌بیند انتخابات است. این موضوع شدتش در دوومیدانی بیشتر است، به شكلی كه روسای دوره‌های پیشین فدراسیون علی رغم زحمات با شرایط مطلوبی خداحافظی نكردند. یعنی چهار رئیس قبلی عطای ریاست را به لقایش بخشیدند.

او در این مورد افزود: ما در فدراسیون چارچوبی داریم و این مشخص است. این چارچوب بر اساس ظرفیت های فدراسیون است و نمی توانیم تعهدی بدهیم كه خارج از این باشد. احتمال دارد یك مربی خواسته‌ای داشته باشد كه فدراسیون توان برآوردن آن را نداشته باشد. هدف ما استفاده بهینه و اولویتمان مربیان داخلی است. منتهی مربی‌ای كه در چارچوب فدراسیون حركت كند. در ماه گذشته یكی دو مربی درخواست‌هایی داشتند كه قابل اجرا نیست، اعتراضاتی داشتند.

كیهانی در پاسخ به این سوال كه آیا این درخواست مالی بوده است؟ گفت: بله و درخواستی بوده كه از عهده فدراسیون خارج است. به تعدادی از مربیانمان هم سطح مربی تیم ملی تكواندو و یك مربی هم سطح كشتی حقوق ماهیانه پرداخت كردیم. علاوه بر این پاداش وزارت برای مربیان مدال آور نیز وجود دارد اما درخواست‌های دیگر كه از توان فدراسیون خارج باشد را قبول نمی كنیم. سرمربی تیم ملی كشتی شش میلیون می گیرد و برخی رشته ها چهار میلیون، ما هم همین عددها را پرداخت كردیم ولی میانگین مربیانمان از این كمتر است.

كیهانی در مورد احتمال افزایش دوپینگ به دلیل حذف حقوق بازیكنان و مربیان گفت: از اول سال تا امروز چند تست دوپینگ درآمده است؟ آیا یك نفر آمار بالایی است؟ ما از همه مسابقات تست گرفتیم. علاوه بر این در مسابقات بین المللی تست گرفتند. منكر نمی شوم كه دوپینگ می شود اما این نوع قضاوت كه چون حقوق نمی‌دهیم ورزشكاران دوپینگ می كنند اشتباه است. الان احسان حدادی و تفتیان به شدت زیر نظر هستند. ما باید به سمتی حركت كنیم كه ورزشكاری كه نتیجه می گیرد بیشتر حمایت شود. اینكه به همه حقوق بدهیم و مشخص نباشد چه از این در می آید سیاست خوبی نیست.

او در مورد گرفتن تست دوپینگ از ورزشكاران گفت: به طور متوسط در هر مسابقه از حدود شش ورزشكار تست می‌گیریم. در جریان مسابقات قهرمانی كشوری بعد از اینكه آقای پیرجهان ركورد كشور را شكست، كمیته حاضر از او تست گرفت.

كیهانی در پاسخ به این سوال كه آیا مدال بازی‌های آسیایی حسین كیهانی به خاطر دوپینگ گرفته می‌شود؟ بیان كرد: خیر. مدال بازی‌های آسیایی و همه مدال‌های حسین تا قبل از مسابقات قطر به قوت خود باقی است. برای دفاع از كیهانی گروهی را منصوب كردیم و دفاعیات خوبی را در دو مرحله از انجام دادیم ولی قاعدتا وادا یا سازمان ضد دوپینگ فدراسیون‌های بین المللی دلایل را به هیچ وجه نمی‌پذیرند مگر در موارد نادر كه آن هم در میزان محرومیت اثرگذار است نه در نفی دوپینگ انجام شده. كسی كه عمد یا غیرعمد دوپینگ كرده، مسئول آن است.

او در واكنش به این موضوع كه می‌شد برای حسین كیهانی دفاعیه بهتری نوشت، گفت: خواهش می‌كنم هر كسی كه می‌تواند كمك كند تا دفاعیه مجددی برای كیهانی انجام دهیم، جلو بیاید. ما با همه مشورت كردیم كه چه دفاعیه‌ای داشته باشیم شاید این دفاعیه نواقصی داشت. الان زمان ارسال دفاعیه بسته شده است اما در حال تلاش هستیم تا محرومیت حسین را به دو سال كاهش دهیم.

كیهانی در مورد انتخابات این فدراسیون اظهار كرد: در بحث انتخابات تابع وزارت هستیم و هر برنامه‌ای كه برای فدراسیون‌های مختلف و دو ومیدانی داشته باشند را اجرا می‌كنیم. طبق اساس‌نامه رئیس مستقر فدراسیون باید انتخابات را برگزار كند. البته در دو و میدانی این كار را سرپرست انجام می‌دهد. كسی كه به عنوان سرپرست در یك فدراسیون منصوب می‌شود حق حضور در انتخابات را ندارد و این موضوع اجرا و عملیاتی می‌شود.

كیهانی در پاسخ به این سوال كه آیا در انتخابات این فدراسون شركت می‌كند؟ بیان كرد: در این زمینه تصمیم جدی نگرفتم.

او در مورد حواشی اخیر دو و میدانی گفت: نظر همه برایمان محترم است ما چارچوب كاری داریم كه فعالیت افراد باید در این چارچوب باشد. اگر كسی درخواستی خارج از آن داشته باشد به مشكل بر می خوریم. در مورد آقای غیاثی هم باید بگویم كه او بزرگ ماست و در هر حالتی باید شأن او را حفظ كنیم. نظرش محترم است اما باید شرایط خواسته‌هایش را داشته باشیم. سعی می‌كنیم در چند روز آینده موضوعات را حل و فصل كنیم. از این دوستان می‌خواهم كه در این چند ماه مدیریت من با آرامش كار را پیش ببریم.

رئیس فدراسیون دو و میدانی در پاسخ به اینكه چه برنامه‌ای دارد تا به حاشیه‌های این فدراسیون پایان دهد؟ گفت: نهایت تلاشمان را برای ایجاد رضایت خانواده دو و میدانی می‌كنیم. وظیفه داریم متناسب با چارچوب فدراسیون بهترین شرایط را برای اهالی این رشته ایجاد كنیم اما ممكن است درخواست هایی خارج از چارچوب فدراسیون داشته باشیم كه در تلاش برای كنترل آنها هستیم. الان مهمترین بحث انتخابات است. از دوستان خواهش می‌كنم كه حاشیه‌ها را تا زمان انتخابات كم كنیم. در ادامه هم به كسی كه رای مجمع را می‌آورد احترام می‌گذاریم. از همه خانواده دو و میدانی كه به شكلی امكان اجابت خواسته هایشان را نداشتیم، می‌خواهم كمك كنند تا دو و میدانی به آرامش برسد و انتخاباتش برگزار شود. همچنین به رئیس آینده كمك كنیم تا به جای اینكه حواسش درگیر حاشیه باشد در دو و میدانی كار كند.

او در ادامه بیان كرد: یكی از موضوعاتی كه برایمان حاشیه‌ساز شد، بحث پاداش‌ها بود. معتقدیم پاداش برای ورزشكار مدال آور و پاداش مربی برای اوست كه شاگردش مدال كسب كرده باشد. یعنی ورزشكاری كه مدال گرفته و مربی‌ای كه ورزشكارش مدال گرفته پاداش می گیرند اما آیین نامه‌ای كه در حال حاضر وجود دارد اینگونه است كه فقط به مربیانی كه در مسابقات برون مرزی حاضر هستند، پاداش داده می‌شود. از وزارت ورزش می‌خواهیم كه این آیین نامه را اصلاح كند.

كیهانی در این مورد افزود: در دوومیدانی امكان اعزام 20 مربی با 20 ورزشكار را نداریم به همین دلیل 20 ورزشكار را با مثلا 6 مربی می‌فرستیم كه این موضوع برای مربیانی كه اعزام نشدند یك نوع محرومیت است. وقتی هم كه ورزشكار مدال می‌گیرد به مربیان اعزامی پاداش می‌دهند و این نوع دیگری محرومیت برای مربیانی است كه اعزام نشدند اما ورزشكارانشان مدال گرفته است، به همین دلیل قصد داریم این را عوض كنیم. برای این اصلاحات ممكن است مقاومت‌هایی وجود داشته باشد.

رئیس فدراسیون دو و میدانی در مورد شرایط اردوی آماده‌سازی احسان حدادی بیان كرد: امروز با او صحبیت كردم. در چین تمریناتش را دنبال می‌كند. او تا هفته آینده تمرین می‌كند سپس به ایران می‌آید. بلافاصله برای برگزاری اردوی یك ماهه به فنلاند می‌رود. از او خواستم تا 21 روز پایانی اردویش را در تهران برگزار كند. توافق های اولیه انجام شده و قرار است امشب مربی حدادی نتیجه را به ما بگوید، اگر این اتفاق بیفتد می‌توانیم از ظرفیت این مربی استفاده كنیم.

او در مورد دستمزد مربی و ماساژور حدادی گفت: مربی آقای حدادی ماهیانه حدود هفت هزار دلار و ماساژورش هم حدود دو هزار و 500 دلار می‌گیرند. حدود 15 هزار دلار هم ماهیانه هزینه تداركات است.

كیهانی در مورد اختلافات چند ماه گذشته خود با حدادی بیان كرد: چهار رئیس قبل از من یا استعفا دادند و یا كنار گذاشته شدند، ما تا اینجای كار بد جلو نرفتیم. اگر در برخی جاها تا حدودی از برنامه‌هایمان عقب نشینی كردیم به خاطر این بود كه همه كشور درگیر مسائل اقتصادی است. تا جاكارتا عالی رفتیم، ورزشكارمان از فرانسه و آمریكا با پرواز بیزینس به جاكارتا رفتند ولی آیا الان شرایط این كار وجود دارد؟ مملكت در شرایطی نیست كه مثل گذشته باشیم در نتیجه باید مدیریت كنیم. ورزشكاری مثل حدادی شانس مدال ماست باید از او تمام و كمال حمایت كنیم. مهمترین استراتژی‌مان در مدیرت منابع مالی اهم و غیر اهم است تا از این شرایط سخت عبور كنیم. در مورد حدادی هم همین موضوع وجود داشت و آن را حل كردیم. بالاخره برای مدتی چالش وجود داشت اما الان حل شده است. تا مسابقات قهرمانی جهان به طور تمام و كمال از حدادی حمایت می‌كنیم و بعد از آن دوباره باید بررسی و گفت‌وگو كنیم. در مورد سایر افراد هم شرایطی داریم كه باید این شرایط را قبول كنند.

كیهانی در ادامه بیان كرد: یكی از دغدغه هایمان تامین تجهیزات است البته این موضوع مختص به زمان ریاست من نیست و از 20 سال گذشته تجهیزاتی بین استان‌ها توزیع نشده به جد پیگیری می‌كنیم تا قبل از اتمام دورانم حدود یك میلیارد تومان از چین تجهیزات وارد كنیم. با اسپانسر هم صحبت كردیم و توافقاتی حاصل شده است.

او در مورد عملكرد فدراسیون در بخش استعدادیابی گفت: در مدت ریاستم یكی از اصلی‌ترین برنامه هایمان استعدادیابی بود. بحث حضور رده های پایه به جد در دستور كارمان بود. چند روز پیش كه مسابفات قهرمانی كشور را برگزار كردیم همه نفرات برتر از نوجوانان بودند. الان آقای پیرجهان یكی از شانس‌های مدال آوری ماست. در سال 2017 در مسابقات نوجوانان آسیا نسبت به دوره گذشته نتیجه‌مان بهتر شد. 2019 تیممان با كمیت و كیفیت بهتری در مسابقات حضور پیدا كرد و نتیجه آن كسب پنج مدال بود. از نظر كمی و تیمی رتبه ششم آسیا را گرفتیم. خیلی از نوجوانان شانس ما در بازی های 2022 هستند. با توجه به ثبات فدراسیون نباید چند ماه قبل از مسابقات تیم ملی تشكیل دهیم سعی میكنیم نوجوانمان را دو سال قبل از مسابقات آسیا شناسایی و با آنها كار كنیم.

كیهانی با بیان اینكه ساماندهی و به كار گیری مربیان داخلی اولویت دارد، گفت: 17 و 18 مرداد اولین سمینار مربیان را برگزار می كنیم. مطابق با یك مدل تطبیقی و بر اساس آنچه كشورهای در حال توسعه و توسعه یافته دو و میدانی در بخش مربیان كار كردند، عمل می‌كنیم. در این مورد مهمترین مساله، مالی است كه آن را تامین كردیم.

او در مورد كشورهایی كه برای مطالعه تطبیقی مد نظر فدراسیون هستند، گفت: هم كشورهایی كه شرایط ما را دارند مورد بررسی قرار گرفت و هم كشورهایی كه توسعه یافته هستند. كشورهایی مثل لهستان، آلمان، انگلستان، آمریكا و كشورهایی از این دست توسعه یافته هستند. كشورهای در مسیر توسعه در سطح آسیا هند و چین است. مدلی كه در قطر و بحرین انجام می شود و به كارگیری مربی خارجی در همه رده هاست را خیلی قبول نداریم. مدل چین و هند اینگونه است كه در پایه از مربیان داخلی استفاده می‌شود ولی در سطوح بالاتر مربیان خارجی خوب را به كار می‌گیرند. الان احسان حدادی این شرایط را دارد. پیش نیاز این مدل مسائل مالی است و تمام تلاشمان را می كنیم كه آن را اجرا كنیم.

دسترسی سریع