ایسنا: چگونگی نظارت بر توزیع دارو در 13000 داروخانه

معاون كل وزارت بهداشت گفت: با اقدامات جدی اخیر وزارت بهداشت، وجود فساد و تخلف در حوزه دارو، روند كاهشی قابل ملاحظه‌ای داشته است.

1398/06/20
|
11:45

به گزارش ایسنا، دكتر ایرج حریرچی در خصوص بازار دارویی كشور گفت: بازار مصرف دارو در سال 97، برابر 23 هزار و 100 میلیارد تومان و از نظر عددی 42 میلیارد و 771 میلیون عدد دارو بوده است.

وی در ادامه با اشاره به اینكه این حجم ریالی عظیم قاعدتا برای افراد سودجو و متخلف، بازار حجیم و جذابی است، افزود: دشمنان خارجی و بعضی گروه‌های معاند داخلی به طور خاص اخلال در بازار دارویی و ایجاد فساد و تخلف در آن را در چهار دهه گذشته به طور مشخص هدف‌گیری كرده‌اند.

معاون كل وزارت بهداشت تصریح كرد: وجود فساد و تخلف در حوزه دارو قابل كتمان نیست، ولی با اطمینان می‌توان گفت كه اولا فساد در این حوزه نسبت به حوزه های دیگر كمتر است، ثانیا روند كاهشی قابل ملاحظه با اقدامات جدی اخیر وزارت بهداشت به وجود آمده است.

حریرچی افزود: این روند مقابله با فساد و تخلف در كل زنجیره توزیع و فروش دارو هم به صورت پیشگیرانه و نیز جلوگیری از تخلف، فساد و برخورد قاطع با متخلفین و مفسدین با شدت بسیار بیشتر در حال انجام است.

بنابر اعلام وبدا، وی در ادمه خاطرنشان كرد: وزارت بهداشت همراه با نهادهای نظارتی دیگر، مسئولیت نظارت بر تولید و عرضه دارو در 12000 داروخانه سرپایی و 1000 داروخانه بیمارستانی را دارد و در موضوع قاچاق و بعد از تحویل دارو به بیمار عمدتا نهادهای نظارتی دیگر، اقدامات لازم را انجام می‌دهند.

به گفته حریرچی، وزارت بهداشت مطابق نامه‌ای كه اخیرا ارسال شده است، از همكاری و اقدامات سازمان‌های دیگر نظیر نیروی انتظامی، قوه قضاییه، سازمان تعزیرات حكومتی، ستاد مبارزه با قاچاق كالا با هماهنگی با تولیت حوزه سلامت استقبال می‌كند.

دسترسی سریع