شفا آنلاین: حداكثر زمان مناسب نگهداری مواد غذایی در ظروف یكبار مصرف

بهترین زمان استفاده از ظروف یكبار مصرف برای غذای گرم تا دو ساعت پس از كشیدن غذا در ظرف است

1398/06/21
|
11:00

به گزارش شفا آنلاین:رضا غلامی، رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماكن عمومی وزارت بهداشت با بیان اینكه كلیه ظروف یك بار مصرف دارای مجوز ساخت از سازمان غذا و دارو و استاندارد، ملاك عمل برای بسته بندی مواد غذایی می باشند، گفت: بهترین زمان استفاده از ظروف یكبار مصرف <Disposable containers>برای غذای گرم تا دو ساعت پس از كشیدن غذا در ظرف است.

وی ادامه داد: تنها یك دسته از ظروف محدودیت دمایی دارند، كه بیشتر برای غذاهای سرد و خنك مجوز تولید می گیرند و البته با توجه به اطلاع رسانی رسانه ها و وزارت بهداشت استفاده از این نوع ظروف یكبار مصرف در حال حاضر به حداقل رسیده است.


رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماكن عمومی وزارت بهداشت در رابطه با تفاوت كیفیت ظروف یكبار مصرف معمولی با ظروف یكبار مصرف گیاهی گفت: درصدی از مواد مورد استفاده در ظروف گیاهی، از نشاسته ذرت یا سیب زمینی است. این ظروف علاوه بر اینكه آسیب كمتری وارد می كنند از قدرت تخریب كمتری نیز در محیط زیست برخوردار هستند.

این مقام مسئول همچنین درخصوص زمان نگهداری بسته بندی غذایی و به ویژه غذای پخته گفت: زمان پیش بینی شده برای بسته بندی مواد غذایی از زمانی كه كشیده می شود تا زمانی كه صرف می شود حداكثر دو ساعت است.

غلامی تأكید كرد: مسئولان هیئت ها این نكته را مد نظر قرار دهند كه غذاها را در همان زمان كشیدن و انتقال به ظروف یكبار مصرف توزیع كنند.

رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماكن عمومی وزارت بهداشت از شروع نظارت وزارتخانه بر آمادگی هیئات از یك هفته قبل ماه محرم سخن گفت و افزود: همكاران ما در وزارت بهداشت، نظارت بر آمادگی هیئت ها و تكایا و مساجد را در دستور كار قرار دادند و در دهه اول و دهه آخر صفر نیز نظارت كافی خواهند داشت.

دسترسی سریع