خبرگزاری بسیج: گرم كردن تنور انتخابات در شب انتخابات توهین به شعور مردم است

اسماعیلی گفت: مردم باید شاهد مراحل پخت‌و‌پز انتخابات باشند كه در پشت صحنه یك فهرست انتخاباتی چه اتفاقاتی رخ می‌دهد نه این‌كه شب انتخابات تنور را گرم كند و با شعر و شعار مردم را به صحنه بكشانند، این توهین به شعور مردم است!

1398/08/19
|
10:47

به گزارش خبرگزاری بسیج،به نقل از برنامه "گفت‌وگوی سیاسی" با موضوع (بررسی و تحلیل راهكارهای عملكرد دستگاه های اجرایی و نظارتی در برگزاری بهتر و پرشورتر مردم در انتخابات) با حضور دكتر علی‌محمد اسماعیلی، قائم مقام جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی و فعال رسانه‌ای روانه آنتن شبكه رادیو گفت‌وگو شد.

علی‌محمد اسماعیلی در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو بیان كرد: وقتی از انتخابات صحبت می‌كنیم، باید توجه داشته باشیم كه اصل ماجرا مردم هستند و باید دید كه مردم چه مطالباتی از انتخابات دارند؟ اگر مطالبات مردم به درستی از سوی مسئولان و دستگاه‌های اجرایی پاسخ داده شود، مردم هم اشتیاق بیشتری نسبت به حضور در انتخابات نشان می‌دهند. امروز در شرایطی هستیم كه هر چه به زمان انتخابات نزدیك‌تر می‌شویم، دشمن هم فعالیتش سنگین‌تر می‌شود.

وی افزود: تمام تلاش دشمن بر این است كه مردم را از حضور و مشاركت در انتخابات مایوس و ناامید كند، لذا برای مقابله با این رویه دشمن نیاز است كه مسئولان و دستگاه‌های اجرایی نسبت به این تهاجمات دشمن، هوشمندی داشته باشند. مردم خیلی دوست ندارند كه ما شب انتخابات سراغ‌شان برویم و بگوییم شما هم سهیم هستید و شما هم شماركت داشته باشید. به نظرم در این فرصتی كه باقی است باید تمام دستگاه‌های اجرایی دست به دست هم بدهند و یك حوزه بسیار وسیعی را برای شنیدن حرف مردم فراهم كنند.

قائم مقام جمعیت ایثارگران ادامه داد: نباید رویكرد نمایندگان در عمل به وعده‌هایشان به شكلی باشد كه مردم احساس كنند، مشاركت سیاسی یك شعار توخالی است. لذا نمایندگان باید به قول و وعده‌ای كه به مردم دادند، پایبند باشند. خوشبختانه طی 40 سال پس از پیروزی انقلاب تقریبا 40 انتخابات را برگزار كردیم، یعنی تقریبا سالی یك انتخابات را برگزار كردیم و این یكی از افتخارات جمهوری اسلامی است كه باید این افتخار را قدر بدانیم و از آن صیانت بكنیم.

علی‌محمد اسماعیلی گفت: نخستین توصیه من به احزاب و تشكل‌های سیاسی برای ایجاد شور و نشاط انتخابات از اتاق‌های در بسته بیرون بیایند، یعنی مردم باید شاهد مراحل پخت و پز انتخاباتی باشند كه برای آنها آماده می‌شود. لذا رویكردی كه درصدد باشد، یك‌دفعه شب انتخابات تنور را گرم كند و با چند عبارات، سرود و شعار بخواهد مردم را با انتخابات همراه كند، به نظرم قدری توهین به شعور مردم است! برای همین مردم باید ببینند كه پشت صحنه چه اتفاقی می‌افتد؟ در جریان مراحلی باشند كه یك فهرست انتخاباتی آماده می‌شود. چه اشكالی دارد كه احزاب مصاحبه كنند و در آن واقعیت‌های پشت صحنه را برای مردم توضیح دهند كه در بستن یك لیست انتخاباتی چه اتفاقاتی روی می‌دهد.

وی افزود: من بر اصطلاح سواد انتخاباتی مردم تاكید دارم، مردم باید با سواد سر صندوق ظاهر شوند و این نیازمند فعالیت تشكل‌ها و رسانه‌هاست كه در مدت زمان باقی مانده خیلی دقت كنند و برای مایحتاج اطلاعاتی مردم برای حضور هوشمندانه سر صندوق رای را افزایش دهند، متاسفانه مردم ما هنوز در تصوری كه از یك نماینده دارند یك باور قدیمی است كه طبق آن وظیفه نماینده را جاده‌سازی و ساختن مدرسه و كارخانه و غیره می‌دانند، در حالی كه مردم باید به این باور برسند كه نماینده مجلس قرار است كه برجام و اسناد بالادستی نظام را تصویب كند.

قائم مقام جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو بیان كرد: لذا انتخاب نماینده بر كلیت نظام تاثیرگذار است و این اتفاق ساده‌ای نیست، یعنی شما كسی را انتخاب می‌كنید كه لازم باشد ظرف چهار روز دو هزار صفحه را مرور كند یا بخواند كه كار هر كسی نیست. وقتی صحبت از اتفاق مهم شد، به همین دلیل است كه ما باید همانطور كه امام خمینی اشاره كردند، مجلس باید عصاره ملت باشد، این عصاره را با دقت انتخاب كنیم.

دسترسی سریع