خبرگزاری دفاع مقدس: غرب با سواستفاده از فضای مجازی حقوق بشر را زیر سوال برده است

«علیرضا چناری» گفت: امروز دشمن با ابزار‌ها و الزامات جدید و با فضای مجازی و بهره‌گیری از فضا‌های موجودی كه در عرصه‌های مختلف نظام‌های اقتصادی در دنیاست، به معنای واقعی كلمه و در دید افكار عمومی جامعه بین المللی حقوق بشر را زیر سوال می‌برند.

1398/10/08
|
10:15

به گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، «دكترعلیرضا چناری»، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی در گفت‌وگویی با موضوع (تحلیل و بررسی بیانیه حقوق بشر سازمان ملل درباره ایران و ماهیت سیاسی آن) اظهار داشت: امروز دشمن ما از همه ابزار و الزامات برای ضربه وارد كردن به كشور ما در عرصه‌های مختلف كوتاهی نمی‌كند. آیا امروز كه آمریكا با تحریم ظالمانه ابتدایی امكانات پزشكی و دارویی را از بیماران ما سلب كرده است، ضدیت با حقوق بشر نیست؟

آیا اینكه اجازه ندهند هواپیما‌های مسافربری ما الزامات اولیه آن‌ها در زمینه تامین جان مسافران تهیه شود، ضدیت با حقوق بشر نیست؟ در واقع آن‌ها به گونه‌ای ظواهر را با در دست داشتن امپراطوری رسانه‌ای دنیا كه در اختیار دارند، از همه اركان سازمان ملل متحد و ابزار‌های قانونگذاری در دنیا برخوردارند برای مبارزه و تقابل با كشور‌هایی كه در برابر آن‌ها هستند، بهره می‌گیرند.

وی افزود: طی 41 سال برپایی انقلاب اسلامی تنها دو سال غرب و آمریكا از صدور قطع‌نامه حقوق بشر علیه ما استفاده نكردند و این از ویژگی رو به جلویی است كه به تعبیر رهبری هر زمان كه دشمنان بیشتر بر ما فشار بیاورند، نشان از روشنی راه ما دارد و در این راه پستی و بلندی وجود دارد كه ما به عنایت پروردگار برای رسیدن به تعالی و چشم‌اندازی كه مدنظر ماست، در مقابل همه این‌ها ایستادگی كرده و خواهیم كرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه ادامه داد: هر كشوری كه نظام سلطه و امپراطوری رسانه ببیند كه همراه با اهداف و استراتژی تدوین دیدگاه مدنظر آن‌ها نیست با تهدید، تطمیع و انقلاب‌های رنگی و با هر ابزاری و الزامی سعی می‌كنند آن كشور‌ها را از ساختار‌های حاكمیتی خودشان ساقط و آن‌ها را با خود همراه كنند. امروز آمریكایی‌ها خودشان را مركز ثقل دنیا می‌دانند و به كشور‌های اروپایی نام خاور نزدیك را اطلاق می‌كنند و به كشور‌های منطقه ما خاورمیانه و به كشور‌های آسیای جنوب شرقی و شرق خاور دور.

علیرضا چناری گفت: وقتی چنین نگاه استعماری و حاكمیت بر دنیا بدون هیچ مخالفتی را در ذهن خودشان پروراندند، در واقع در زیر و بم و شاخ و برگ‌ها به دنبال تسری استعمار و استبداد نگاه خودشان هستند. در واقع شاید امروز نظام سلطه نوع نگاهش متفاوت با استعمارگری اواخر قرن بیستم شده و امروز با ابزار‌ها و الزامات جدید و با دنیای فضای مجازی و بهره‌گیری از فضا‌های موجودی كه در عرصه‌های مختلف نظام‌های اقتصادی در دنیا آمده است، به معنای واقعی كلمه و آشكارا و در دید افكار عمومی جامعه بین‌المللی حقوق بشر را زیر سوال می‌برند.

وی افزود: امروز یكی از نكاتی كه در كشور آن‌ها ما را به مخالفت با حقوق بشر متهم می‌كنند، مبارزه و مخالفت با همجنس‌گرایی مردان و زنان است كه مخالفت ما را با این پدیده نقض حقوق بشر می‌دانند. آیا اگر در كشور ایالات‌متحده یا كشور‌هایی كه خودشان را منادی حقوق بشر جا می‌زنند آنچه كه برای دیگرانی مانند ایران در واقع ترویج می‌كنند كه باید آزادی باشد، خود آن‌ها به این نكات قائل هستند؟ در واقع همه این سخنان و دم از حقوق بشر در حد شعار است و در حد مباحثی است كه در هنگام عمل خودشان این نكات را برنمی‌تابند حتی در كشور‌های دیگری كه نوعی نقش زیر مجموعه آن‌ها را دارند و نقش سواره نظام و پیاده نظام آن‌ها را بازی می‌كنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه بیان كرد: لذا اعتقاد من بر این است آنچه كه امروز احكام اسلامی ما برگرفته از قرآن، سنت و اجماع مبتنی بر عقل است از جمله تكامل یافته‌ترین احكامی است كه در حوزه حقوق بشر می‌توان به عنوان نماد به دنیا معرفی كنیم، در این فضایی كه دنیا به سمت رویكرد ماتریالیستی، روحیه مادی‌گرایی و حاكمیت بلامنازع در جهان به هر قیمتی می‌رود، احكام اسلامی در این فضا می‌تواند نقش سفینه نجات را برای جامعه بشری داشته باشد.

دسترسی سریع