خبرگزاری دانشجو: ایران جزو 5 كشور برتر اوزون‌تراپی در جهان است

رئیس مركز تحقیقات اوزون تراپی دانشگاه بقیه الله ایران جزو پنج كشور برتر اوزون تراپی در جهان دانست و گفت: دلیل اصلی تمام تحریم‌ها، جلوگیری از پیشرفت علمی ایران است.

1398/11/27
|
15:32

مرتضی ایزدی رئیس مركز تحقیقات اوزون تراپی دانشگاه بقیه الله در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو با بیان اینكه اوزون‌تراپی یا اوزون‌درمانی به روش درمانی‌ای گفته می‌شود كه برای بهبود و درمان بعضی از بیماری‌ها، گاز یا مایع یا محلول ازون‌دار (تركیب اكسیژن با یك اتم اضافی) را از طریق خوراكی، تزریقی، پوستی وارد بدن بیمار می‌كنند، ادامه داد: ایران جزو پنج كشور برتر اوزون تراپی در جهان است و در سال 2015 نیز بنده به عنوان عضو خبره انجمن جهانی اوزون تراپی مستقر در مادرید انتخاب شدم و این افتخاری برای جمهوری اسلامی ایران است.

رئیس مركز تحقیقات اوزون تراپی دانشگاه بقیه الله افزود: ایران باید تا سال 2040 حدود 10 درصد از مرجعیت علمی جهان را در اختیار داشته باشد كه در حال حاضر با آن نقطه فاصله داریم البته رشد ایران تاكنون خوب بوده و آینده نیز بسیار روشن است.

ایزدی درباره وضعیت ایران در سال 1404 اظهار داشت: ایران باید در این زمینه به اجتهاد رسیده باشد و در حالی كه كمتر از شش سال تا آن زمان فاصله داریم، مسیر را درست رفته ایم، اما سرعت حركت در بعضی از بخش‌ها مناسب و كافی نیست.

وی در ادامه به تحریم‌ها اشاره كرد و درباره ماهیت و هدف اصلی آن اظهار كرد: دلیل اصلی تحریم ها، جلوگیری ایران از پیشرفت علمی است، زیرا وقتی جمهوری اسلامی ایران 10 درصد از مرجعیت علمی را در اختیار داشته باشد، هیچ كشوری نمی‌تواند ما را تحریم كند، زیرا نیازمند تعامل با ایران هستند. دنیای امروز یك دنیای دو طرفه است و هر چقدر وزن علمی بالاتری داشته باشیم، سود بیشتری در این رابطه خواهیم داشت.

رئیس مركز تحقیقات اوزون تراپی دانشگاه بقیه الله عنوان كرد: هیچ كشوری نمی‌تواند به صورت كامل در همه امور مرجعیت پیدا كند و اگر بتوانیم در 10 درصد از علم به مرجعیت دست پیدا كنیم، به عنوان یك كشور مرجع شناخته می‌شویم كه از همه دنیا برای دست یابی به علم به سراغ ایران خواهند آمد. در همین رابطه، در حوزه اوزون تراپی تا سال 1404 در تمام آسیا به جایگاه نخست خواهیم رسید هر چند در حال حاضر هم جزو پنج كشور نخست جهان قرار داریم.

ایزدی از ضرورت تبدیل مقالات به محصولات در حوزه‌های پزشكی گفت و اظهار كرد: اگر دانش و علم به فناوری و فناوری به ثروت، قدرت و امنیت اجتماعی منتهی نشود، آن دانش بی فایده خواهد بود. از افتخارات دانشگاه بقیه الله این است كه تقریبا تمام آنچه مورد تحقیق قرار داده ایم، در محیط انسانی و با رعایت موازین و اخلاق پزشكی آزمایش كردیم و در حال حاضر در حوزه اوزون تراپی بیش از 40 بیماری را درمان می‌كنیم و یا به درمان آن‌ها كمك می‌كنیم.

دسترسی سریع