تسنیم: هركس از مالیات فرار كند خائن به كشور است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینكه هركس از مالیات فرار كند باید خائن به كشور تلقی شود گفت: این فرار باید برای آینده فرد خطرناك باشد.

1398/11/28
|
13:20

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علی آقامحمدی در مصاحبه با رادیو در رابطه با الزامات بازنگری در سیاست های اقتصادی كشور بر اساس بیایه گام دوم اظهار كرد: نسل گذشته دوره ای 40 سال از تجربه انقلاب را با خود دارد و از طرفی نقشه های جدید پیش روی ماست .

وی انقلابی بودن را موجب تغییر پارادایم و عدم پذیرش وضع موجود دانست و افزود : اگر همین اوضاع را مد نظر داشته و تنها قصد اصلاحاتی جزئی داشته باشیم، همان تفكر اصلاح طلبی خواهد بود.

آقامحمدی بابیان اینكه بر اساس گام دوم ، جوانان، باید زمامدار اقتصاد در جامعه شوند، ادامه داد: در این راستا مشاركت پذیری جامعه باید ارتقا یابد؛ در حالیكه جامعه كنونی تا 62 درصد حقوق و دستمزد دریافت می كند. این گروه منتظر دریافت رزق هستند كه اصلی غیر قابل قبول است. این ها باید به گروه های كار تبدیل شوند تا بتوانند حاصل عملكرد خود را تغییر دهند.

*** ثروت بین نسلی، بودجه كشور را به انحراف برده

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینكه كارفرمایان در شرایط كنونی بدلیل ریسك پذیر نبودن قادر به ارتقای اشتغال نیستند ،گفت: ما زندگی را مبتنی بر كار شكل نداده ایم؛ بلكه بر اساس توزیع منابع طبیعی زندگی كرده ایم اما این ثروت ملی را نمی توان فقط برای نسل كنونی هزینه كرد.

وی با بیان اینكه ثروت بین نسلی بودجه كشور را به انحراف برده، تصریح كرد : حقوق ها نامتناسب با كار شكل گرفته و امروز بنا بر درجه شغلی به افراد حقوق می دهند. بنابراین اگر كسی وزیر یا مدیر كل یا رئیس باشد حقوق های بالا می گیرد و از اینرو بدنه دولت روز به روز چاق ترمی شود.

آقامحمدی استفاده از منابع طبیعی را بر اساس اقتصاد مقاومتی از الزامات دانست و با بیان اینكه این منابع حتما باید در سرمایه گذاری به كار رود ، گفت: سرمایه گذاری باید زاینده باشد, نه سرمایه گذاری كه شكلی از نماد سرمایه را باخود دارد ولی زاینده نیست .

***دولت باید كار را بدست جوانان بسپارد

وی افزود: امروز 25 زنجیره كلی در اقتصاد داریم كه باید این زنجیره ها را احصا و نقاط ضعف آنها را رفع نماییم تا یكباره كل اقتصاد ارتقا پیدا كند. امروز بسیاری ظرفیت ها خوابیده. چون گلوگاه های بسیاری در مسیر اقتصاد كشور وجود دارد .

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینكه تولید در بخش هایی كه قوی صورت می گیرد ،موجودی انبار ها را تشكیل می دهد و موجودی انبار ها ضعف در سرمایه گذاری را درپی دارد، خاطر نشان كرد : در هیچ كشوری 8 درصد موجودی انبار ندارند و اگر این درصد به جای موجودیِ انبار، به سرمایه در گردش تبدیل شود ،سرمایه گذاری پر سودی اتفاق می افتد.

آقا محمدی تصریح كرد :دولت نباید در این راستا دخالت كند و كار باید به دست همان جوان های مورد اشاره بیانیه گام دوم باشد. این جوانان باید دست به ساماندهی بزنند و سود و زیان كار نیز به خودشان مربوط است و دولت تنها باید اقدام به مالیات گیری كند.

***هركس از مالیات فرار كند، خائن به كشور است

وی با بیان اینكه هركس از مالیات گیری فرار كند باید خائن به كشور تلقی شود ،افزود: این فرار باید برای آینده ی فرد خطرناك باشد.

آقا محمدی اظهار كرد: در گام اول انقلاب فشار های بین الملل بر این بود تا جمهوری اسلامی استقرار سیاسی نداشته باشد و لذا حضرت امام«ره » همه توان خود را بر تدوین قانون اساسی گذاشتند تا انتخابات همواره برگزار شود و احدی حق نداشته باشد انتخابات را تعطیل كند و لذا در دوران جنگ نیز كوچك ترین تعللی در این زمینه نكردیم .

وی با بیان اینكه امروز همه می دانند ایران قدرت بازدارنده ی خاص خود را داراست و نفوذ خود رادر منطقه بگونه ای حركت داده كه دشمنان منطقه ای بر آن مسلط نشده اند ، افزود: ما باید در گام دوم همین رویه را در حوزه اقتصاد انجام دهیم. دشمن تلاش دارد جنگ اقتصادی را به نفع خود پایان دهد و كار نسل جدیداینست كه ایران تحریم ناپذیر شود.

وی تحریم ناپذیری را بمعنای بستن گلوگاه های اصلی دانست كه موجب فروپاشی اقتصاد می شود و خاطر نشان كرد :این گلوگاه ها باید از آن ِ خودمان باشد تابتوانیم روی پای خود بایستیم و این برنامه جنگ ، همان اقتصاد مقاومتی است.

دسترسی سریع