ایسنا: آخرین وضعیت احداث متروهای پرند، پردیس و اسلامشهر

مدیرعامل شركت راه آهن شهری تهران و حومه آخرین وضعیت احداث متروهای اقماری پرند، پردیس و اسلامشهر را اعلام كرد.

1399/01/18
|
09:50

به گزارش ایسنا، علی امام در برنامه ای رادیویی در تشریح خطوط مترو اقماری در استان تهران گفت: برای متروی پرند پیشرفت فیزیكی داشته است اما متاسفانه مشكل منابع نقدینگی داریم چون كل بودجه اش مانند داخل شهر تهران از شهرداری نیست و بودجه اش فقط دولتی است و دولت هم به خاطر محدودیت ها عددهای كوچكی را در بودجه سنواتی كشور تخصیص می دهد. آنجا حداقل 400 میلیارد تومان نیاز دارد و اگر فشرده كار شود یكساله به اتمام می رسد و مردم بهره مند شوند.

وی درباره مترو پردیس گفت: متولی متروی پردیس شركت عمرانی شهر جدید پردیس است و قرار بود تا پایان سال 98 كلنگ زنی اش زده شود كه این كار انجام نشده و زمان خواهد برد.

وی ادامه داد: اجرای متروی اسلامشهر در سال 98 آغاز شد و در حال حفاری است و نهایتا به انتهای خط 3 مترو تهران در ایستگاه آزادگان وصل خواهد شد. مجری آن شهرداری اسلامشهر است و حداكثر ظرف چهار سال آینده اگر مشكلی پیدا نكنند بتوانند متروی اسلامشهر را بهره برداری برسانند.

مدیر عامل شركت راه آهن شهری تهران و حومه در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به اینكه خط 6 و 7 متروی تهران را در دست تكمیل داریم، در خصوص این دو خط گفت: خط 6 و 7 هردو از جنوب شرق تهران شروع می شوند. خط 6 از دولت آباد در منطقه 22 شروع می شود و با طی 32 كیلومتر مسیر و نهایتا 27 ایستگاه به حدود منطقه سولقان در شمال منطقه 5 می رسد. خط 7 نیز 27 كیلومتر با 22 ایستگاه است و از ورزشگاه تختی در بزرگراه بسیج شروع می شود و نهایتا تا میدان كتاب در سعادت آباد گسترش خواهد یافت.

وی افزود: در دوسال گذشته بخش هایی از این دو تا خط افتتاح شده است. 22 كیلومتر از خط 7 با یازده ایستگاه افتتاح شده از ایستگاه بسیج تا میدان صنعت در دست بهره برداری است ولی همه ایستگاه هایش بهره برداری نشده و دارد راه اندازی می شود. حداقل چهار ایستگاه دیگر را در سال 99 وارد مدار بهره برداری خواهیم كرد. ایستگاه های شهید محلاتی و قیام و بوستان گفتگو و برج میلاد هستند.

وی ادامه داد: در خط 6، ده كیلومتر جنوبی اش در سال 98 افتتاح شد حدفاصل میدان امام حسین تا دولت آباد با پنج ایستگاه تا به حال بهره برداری شده است و این قسمت جنوبی این خط به سمت شمال توسعه پیدا خواهد كرد و محدوده بین ایستگاه دانشگاه تربیت مدرس تا ایستگاه شهید ستاری با شش ایستگاه وارد مدار بهره برداری می شود. ایستگاه تربیت مدرس، شهرك آزمایش، مرزداران، یادگار امام، شهید اشرفی اصفهانی و شهید ستاری كه در منطقه 2 و 5 است. همچنین در خط 3 مترو ایستگاه میدان اقدسیه افتتاح نشده و در برنامه شش ماه اول امسال است تا راه اندازی شود.

امام با اشار به اقدامات شركت مترو بعد از شیوع كرونا گفت: بعد از شیوع ویروس كرونا با توجه به توصیه هایی كه از طرف مراج عرسمی به مردم شد تا در محل هایی كه احتمال آسیب دیدگی هست كمتر حضور داشته باشند از جمله حمل و نقل عمومی، استفاده كنندگان از مترو هم بیش از 80 درصد كاهش پیدا كرده است.

وی افزود: ما پیش از شیوع كرونا قریب به یك میلیون و 900 هزار مسافر در روز داشتیم ولی الان خیلی كمترشده است. در حقیقت همكاران ما از همان زمان كه در شركت بهره برداری مترو بحث كرونا مطرح بود چند بار در روز به طور كامل واگن های مترو را ضدعفونی می كنند.

دسترسی سریع