خبرگزاری آریا: جلادان دهه 60؛ مدعیان حقوق بشر!

خبرگزاری آریا- دبیركل بنیاد هابیلیان: منافقین در عملیات مرصاد كه آن را «فروغ جاویدان» نامگذاری كرده بودند، 1650 نفر از مردم مرزنشین و رزمندگان كشور را به شهادت رساندند.

1399/05/06
|
10:57

به گزارش خبرگزاری آریا، سیدمحمدجواد هاشمی‌نژاد در سخنان خود با ارائه تحلیلی از فعالیت‌های اعضای سازمان منافقین در قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین زمان انجام عملیات مرصاد اظهار كرد: بعد از اینكه ایران قطعنامه 598 سازمان ملل متحد در ارتباط با پایان جنگ ایران و عراق را پذیرفت، منافقین و دولت عراق تصور كردند كه ایران از روی ضعف این قطعنامه را پذیرفته است.

وی با بیان این كه وقتی این قطعنامه پذیرفته شد، قرار بود مذاكرات سیاسی در این زمینه برگزار شود و قطعاً آن كسی كه دست برتر در عرصه میدان را داشت می‌توانست امتیازات بیشتری را در مذاكرات به دست بیاورد، افزود: صدام و منافقین بعد از پذیرش قطعنامه اقدام به انجام یكسری عملیات‌هایی علیه ایران كردند، آن‌ها فكر می‌كردند مردم ایران از حكومت خسته شده‌اند و در جریان این حملات به آن‌ها می‌پیوندند.

دبیر كل بنیاد هابیلیان با بیان اینكه منافقین همیشه آلت دست قدرت‌های اجنبی بوده‌اند و در عملیات مرصاد نیز آلت دست صدام بودند، ادامه داد: آن‌ها شعار می‌دادند كه می‌خواهند تهران را بگیرند، درحالی كه خودشان نیز می‌دانستند نمی‌توانند این كار را انجام دهند و هدف آن‌ها این بود كه چند شهر ایران را تصرف كنند و تحویل صدام دهند.

وی افزود: وقتی مردم مشاهده كردند كه بار دیگر رژیم بعثی صدام، تهاجمات خود را علیه ملت ایران شروع كرد، به صورت گسترده به جبهه‌های جنگ آمدند، نیرو‌های بعثی را مجبور به عقب‌نشینی كردند و برخورد قاطعی با منافقین داشتند.

هاشمی‌نژاد با بیان اینكه حدود 3 یا 4 هزار نفر از نیرو‌های منافقین در این عملیات حضور داشتند و اقدام به جنایت‌های عظیمی علیه مردم شهر‌های مرزی كردند، خاطرنشان كرد: آن‌ها در عرض چند روزی كه این عملیات را انجام دادند 1650 نفر از مردم مرزنشین و رزمندگان را به شهادت رساندند و جنایت‌های آن‌ها باعث شد كه مقاومت مردم در برابر آن‌ها تشدید شود و مردم مرزنشین اولین گروهی بودند كه در برابر منافقین ایستادند.

دبیركل بنیاد هابیلیان با بیان اینكه منافقین در اسلام آباد غرب، مردم را در یك بیمارستان زنده زنده آتش زدند، خاطرنشان كرد: صدام عملیات مجدد خود علیه ایران را از جبهه‌های جنوب آغاز كرد و رزمندگان برای مقابله با این حملات در آنجا مستقر شدند و منافقین با توجه به اینكه جبهه غرب را خالی دیدند، عملیات خود را از آنجا آغاز كردند.

وی با بیان اینكه این عملیات برای منافقین و برای صدام هیچ نتیجه‌ای به همراه نداشت، افزود: بسیاری از كسانی كه در این عملیات شركت داشتند، منافقینی بودند كه در زندان بودند و بعد با نوشتن «توبه نامه» آزاد شده، ولی بار دیگر به منافقین پیوسته بودند.

وی با بیان اینكه قبل و بعد از انقلاب، زندان برای منافقین محلی برای سازماندهی تشكیلاتی بوده است، گفت: 35 درصد از كسانی كه در عملیات مرصاد شركت داشتند كسانی بودند كه تواب بودند و در همین راستا است كه گفته می‌شود «توبه گرگ، مرگ است.»

هاشمی نژاد با بیان اینكه زندان‌ها ستادی برای منافقین بود، گفت: عملیات مرصاد سه پایه داشت افرادی كه در این عملیات شركت كردند و به كشور حمله كردند، زندان‌ها و همچنین صدام و حزب بعث عراق.

این فعال سیاسی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینكه منافقین افراد محاربی بودند كه در كشور در دهه شصت فضای درگیری و وحشت ایجاد می‌كردند، گفت: متاسفانه بعد از پایان جنگ جنایت‌های این گروه برای نسل جوان كه این جنایت‌ها را از نزدیك ندیده بود، تشریح نشد. ناآگاهی در بین نسل‌های سوم و چهارم انقلاب بستری را فراهم كرد كه اعضای این گروهك مدعی حقوق بشر در كشور شوند.

پس از پایان جنگ استراتژی كشور در مقطعی سازندگی و در مقطعی دیگر توسعه سیاسی قرار گرفت و تشریح جنایت‌های منافقین از دستور كار خارج شد. در حالی كه عملكرد آن‌ها در طول دهه 60 در كشور كاملاً «داعشی وار» بود، اكنون مریم رجوی كه عامل كشتار بسیاری از مردم ایران است خود را به عنوان ناجی ملت ایران در عرصه بین المللی معرفی می‌كند.

این فعال سیاسی با بیان اینكه منافقین یك گروهك تمامیت خواه بود، افزود: آنچه كه اكنون برای ما در كانون هابیلیان مهم است، بازتاب دادن این جنایت‌ها برای مردم ایران است.

هاشمی‌نژاد با بیان اینكه چند سال پیش با حمایت آمریكا، اعضای منافقین از پادگان اشرف در عراق به آلبانی منتقل شدند و در آنجا و همچنین در فرانسه و برخی دیگر از
كشور‌های اروپایی امكانات خوبی برای حضور آن‌ها در فضای مجازی فراهم شده است، گفت: در آلبانی اعضای منافقین به صورت سه نوبت در طول 24 ساعت در فضای مجازی حضور دارند و به دنبال ایجاد ناامیدی، یاس و شبهه‌افكنی در كشور هستند، آن‌ها سعی می‌كنند یك موضوعی را در این فضا ایجاد كنند و بر روی آن موج سواری كنند.

به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از رادیو گفت و گو، وی با بیان اینكه همانطور كه مقام معظم رهبری در ارتباط با وقایع دهه 60 گفتند، نباید جای «شهید» و «جلاد» عوض شود، تصریح كرد: جلادان دهه 60 می‌خواهند از كم آگاهی مردم از جنایت‌هایی كه انجام داده‌اند، سوء استفاده و خود را مدعی حقوق بشر در بین ملت ایران معرفی كنند.

دسترسی سریع