صندوق كارآفرینی امید؛ وقف باید موجب كاهش فاصله اقتصادی باشد

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب، رضا معممی مقدم در مصاحبه با رادیو گفت وگو با اشاره به گام دوم انقلاب و لزوم ارتقا و افزایش عدالت اجتماعی گفت: این مهم نیازمندِ چشم پوشی از منافع شخصی است و انگیزه های دینی نیاز دارد و در این راستا

1400/07/20
|
09:21

معممی مقدم همچنین وقف را الگویی برای توسعه پایدار و انجام خدمت تعریف كرد و گفت: در چند سال گذشته اتفاقات خوبی در حوزه اشتغال پایدار، راه اندازی بازارچه های خیریه، احداث گلخانه، برق خورشیدی در بقاع و مشاغل خانگی ایجاد شده است.

وی همچنین شرایط وقف را اینگونه تعریف كرد: آن چیزی قابل وقف است كه نسبت بدان مالكیت داشته باشیم و سپس نیت فرد واقف باید بر مبنای خدمات اجتماعی، علمی، حمایت از شركت های دانش بنیان یا ... باشد و مشخص كند كه تولیتِ این موقوفه با خود او و یا فردی دیگر و نیز با سازمان اوقاف است یا خیر؟

معممی مقدم آخرین حلقه وقف را ثبتِ موقوفه مورد نظر در دفاتر اسناد دانست و گفت: ملكِ وقفی نیز به نام سازمان اوقاف ثبت نمی شود و با عنوان وقف به ثبت می رسد. سفره وقف وسیع است و وقتی مردم در مساجد حضور پیدا می كنند كه مكانی وقفی است (بركت آن همگانی خواهد شد).

مدیركل اجتماعی و مشاركت های سازمان اوقاف همچنین به سفره های وقفی و تهیه اطعام اشاره كرد و گفت: بالغ بر 6هزار مدرسه وقفی داریم و پیش بینی می كنیم تا پایان سال به ثبت به روز شده ی 12 هزار مدرسه نائل شویم. در زمان كرونا نیز دو میلیون سبد غذایی به مردم نیازمند و آبرومند تقدیم كردیم و در حوزه آموزش و پرورش و دارو و درمان حمایت هایی داشتیم.

انتهای پیام/

دسترسی سریع