پایگاه خبری رویداد24؛ 5 درصد سالمندان با بیماری‌های سخت درگیرند/ چند درصد بیمه پایه دارند؟

رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان كشور با بیان اینكه در حال حاضر حدود 8 میلیون و 500 هزار سالمند در ایران زندگی می‌كنند، به لزوم افزایش تعداد بهورزان در سیستم سلامت كشور اشاره كرد و گفت: ما برای غربالگری‌های بهتر در ...

1400/07/21
|
07:37

رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان كشور با بیان اینكه در حال حاضر حدود 8 میلیون و 500 هزار سالمند در ایران زندگی می‌كنند، به لزوم افزایش تعداد بهورزان در سیستم سلامت كشور اشاره كرد و گفت: ما برای غربالگری‌های بهتر در حوزه سالمندی به بهورزهای بیشتری نیاز داریم.
چند درصد سالمندان بیمه پایه دارند؟

رویداد24 دكتر حسام‌الدین علامه رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان كشور گفت: در حال حاضر حدود 8 میلیون و 500 هزار سالمند در ایران زندگی می‌كنند.

وی با اشاره به اینكه سالمندی جمعیتی در نتیجه‌ به‌هم‌ریختگی گروه‌های جمعیتی در جامعه شكل می‌گیرد، عنوان كرد: حدود 83 درصد سالمندان كشور در ارزیابی‌های دوره‌ای سالم هستند.

دكتر علامه افزود: 5 درصد از سالمندان ایران با بیماری‌های سخت درگیرند.

رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان كشور با اشاره به اینكه 11 درصد از سالمندان كشور افرادِ كم‌توان هستند، توضیح داد: اكثر سالمندان ایران می‌توانند در تمام فعالیت‌های اجتماعی مشاركت داشته باشند. حدود 0.3 درصد از سالمندان در مراكز اقامتی زندگی می‌كنند.

وی یادآور شد: اداره‌ سلامت سالمندان در وزارت بهداشت و درمان در 2 سال اخیر كارهای بسیار خوبی را برای این قشر انجام داده است.

بیشتر بخوانید: پدیده‌ی سالمندی جمعیت در ایران/ 100 هزار سالمند در نوبت پذیرش مراكز بهزیستی

علامه گفت: امروزه 93 درصد سالمندان ایرانی از پوشش بیمه‌ای پایه برخوردار هستند.

رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان كشور ادامه داد: سالمندانی كه در بیمارستان‌های دولتی یا تامین اجتماعی بستری می‌شوند از خدمات درمان رایگان استفاده می‌كنند.

او با اشاره به اینكه سالمند باید سواد سالمندی مطلوبی داشته باشد، افزود: مراقبین غیررسمی سالمند – اعضای خانواده – برای پیشگیری از مشكلات مختلف و مراقبت بهتر از سالمند باید به طور مستمر در حال آموزش و پژوهش باشند.

علامه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لزوم افزایش تعداد بهورزان در سیستم سلامت كشور گفت: ما برای غربالگری‌های بهتر در حوزه سالمندی به بهورزهای بیشتری نیاز داریم.

دسترسی سریع