رئیس کمیسیون سبک زندگی اسلامی ایرانی گفت: مدیران باید نسبت به معروفها واقف باشند یعنی هر کسی که مدیر میشود باید صلاحیت حرفهای آن را داشته باشند که به آن «لباس تقوا» نیز میگویند.
دکتر محمد بنائیان سفید معاون و مشاور دو وزیر آموزش و پرورش سابق و رئیس کمیسیون سبک زندگی اسلامی ایرانی در رابطه با الگوهای تراز پوشش و حجاب و عفاف مدیران با برنامه «گفتگوی فرهنگی» رادیو گفت وگو مصاحبه کرد.
بنائیان سفید در مقدمه به حدیثی از امام رضا (علیه السلام) اشاره و بیان کرد: حضرت میفرمایند که ایمان بندهای تکمیل نمیشود مگر اینکه سه خصلت در او وجود داشته باشد؛ تفقه در دین، برنامه ریزی برای زندگی و صبر بر ناملایمات زندگی.
وی با بیان اینکه پوشش در مفهوم واقعی خود با عفاف همراه است افزود: پوشش به مسائل ظاهری میپردازد و عفاف به مسائل درونی مربوط میشود اما پوشش و عفاف در ویژگی منع و بازدارندگی با هم مشترک هستند.
رئیس کمیسیون سبک زندگی اسلامی ایرانی با اشاره به اینکه عفاف درونی تبدیل به حیا و وقار افراد در اجتماع میشود تأکیدکرد: مدیران و کارکنان موظفند که فرآیند قانونی و سلسله مراتب فرهنگی سازمانی و اجتماعی را در همه جا رعایت کنند.
بنائیان سفید با بیان اینکه اقسام حجاب در قرآن اعم از حجاب ذهنی، فکری، روحی و جسمی همه رفتارهای انسان را در عرصه زندگی پوشش میدهد گفت: امر به معروف و نهی از منکر به معنای گرایش انسان به همه نیکیها و پرهیز از همه بدیها و زشتیهاست و لذا فقط در حجاب خلاصه نمیشود.
وی هدف از تشریح حکمت الهی و وجوب حجاب اسلامی را دستیابی به تزکیه نفس، طهارت و عفت و پاکدامنی عنوان کرد و افزود: بر اساس حدیث پیامبر اکرم (ص) این سوء مدیریت است که زمینه فساد اخلاقی، فساد مالی، به تارج رفتن منابع ملی و ثروت کشور میشود و لذا اگر فقر و تبعیضی میبینیم نشانه نبود مدیریت صحیح است.
رئیس کمیسیون سبک زندگی اسلامی ایرانی در رادیو گفت وگو تأکید کرد: مدیران باید نسبت به معروفها واقف باشند یعنی هر کسی که مدیر میشود باید صلاحیت حرفهای آن را داشته باشند که به آن «لباس تقوا» میگویند.
بنائیان سفید با بیان اینکه نوع رفتار والدین و نوع نظارت آنها بر سبک زندگی و پوشش و آرایش فرزندان موثر است گفت: ما هم اکنون رتبه هفتم مصرف لوازم آرایشی را در دنیا داریم و سالانه 7.2 دهم میلیارد دلار هم صرف هزینه لوازم آرایش میشود.
وی افزود: کارگزاران حکمرانی اسلامی باید بدانند که در حوزه مسائل مالی، رفتاری، تعاملات اجتماعی و احترام متقابل و غیره اسوه و الگوی جامعه هستند.