دوستان در رادیو گفتوگو بیان کرد: دوره ملی آموزشی امربهمعروف و نهیازمنکر را آغاز کردیم که در 4 مرحله و در قالب 12 جلسه آموزشی با هم بحث کنند.
به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی رادیو گفتوگو، دکتر مهدی دوستان معاون علمی و آموزشی ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر با برنامه «گفتگوی فرهنگی» به مناسبت دهه ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر در مورد جوان، پرسشگری و مطالبهگری مصاحبه کرد.
دوستان، حضرت علیاکبر (ع) را نمونه یک جوان پرسشگر خواند و اضافه کرد: رسالت معاونت علمی و آموزشی ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر این است که جسارت پرسشگری را به جوانان منتقل کند و در این معاونت آمادة مطالبهگری هستیم.
وی افزود: در دوره جدید ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر بنا داریم در سه حوزه اصلی آموزشهای معارفی و فقهی، مهارتی و قانونی آموزشها را طراحی کنیم و بهعنوان اولین گام، دوره ملی آموزشی امربهمعروف و نهیازمنکر را آغاز کردیم که در 4 مرحله و در قالب 12 جلسه آموزشی با هم بحث کنند که در نهایت افرادی که این دوره را طی میکنند میتوانند مجوز تشکل مردمی امربهمعروف و نهیازمنکر را دریافت کنند و رتبههای برتر را بهعنوان مربی به خدمت میگیریم و افراد میتوانند با مراجعه به سایت www. setad_abm. com اطلاعات مربوطه را کسب کنند.
معاون علمی و آموزشی ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر در رادیو گفتوگو ضمن اشاره به حدود 700 روایت در مورد امربهمعروف و نهیازمنکر که اکثر آنها از امیرالمؤمنین (ع) است خاطرنشان کرد: این معاونت حدود 2 ماه است که از تأسیس آن گذشته و برای آموزشها، سه مقدمه و زمینه متن، مربی و نظام مسائل را مدنظر داریم.
دوستان تشریح کرد: باید متنهای مؤثر، بهروز و کاملاً علمی وجود داشته باشد و بهتناسب آن مربیهایی را از دل دانشگاهها به خدمت بگیریم و همچنین در مورد نظام مسائل با بهره از اساتید و مردم مشورت کرده و لیست مسائل و ارتباط با آنها را از آنها مطالبه میکنیم.
وی ضمن درخواست از مردم برای ذکر مسائل و مشکلات آموزشی خاطرنشان کرد: در معاونت علمی و آموزشی ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر دنبال نظامی از مسائل هستیم که جامع، منسجم و دارای اولویتبندی باشد و سپس بر مبنای آن آموزشها را طراحی میکنیم.
معاون علمی و آموزشی ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر ضمن اشاره به آیه 77 سوره توبه که امربهمعروف و نهیازمنکر را بر دوست داشتن مبتنی میکند افزود: در این ستاد به دنبال احیای محبت هستیم بهنحویکه هر فردی فرد دیگر را برادر و فرزند خود بداند و در قبال او بیتفاوت نباشد.