display result search
استاد روابط بین الملل با اشاره به عقب نشینی جمهوری اسلامی از تعهدات برجامی گفت: ایران موضع درستی اتخاذ کرده و باید بیشتر پافشاری کند که رژیم تحریم های گسترده برداشته شود.
به گزارش رادیو گفت وگو رضا سیمبر در ارتباط زنده تلفنی با برنامه "رویداد" اظهار کرد :«فرانسوی ها در حوزه میانجی گری میان ایران و اروپا تلاش دارند نقش مهمی در راستای اتحادیه اروپا ایفا کنند و به قول خود خط مشی مستقل تری نسبت به سایرین دارند.»
وی افزود: «دغدغه فرانسه مبنی بر اینست که میان ایران و امریکا را با شیوه مسالمت آمیز حل کند اما نمی خواهد از پارادایم امریکا نیز خارج شود.»
سیمبر با اشاره به نقش آفرینی جمهوری اسلامی در منطقه اذعان داشت: «این روند خواه ناخواه با منافع فرانسه همخوانی ندارد اما در برخی جاها نظیر همراهی با رژیم صهیونیستی ناهمخوان است.»
وی فرانسه را مامور امریکا برای ارائه سخنان رسمی ایالات متحده به ایران نامید و افزود: «چون ایران مذاکره با امریکا را بر اساس فرمایش رهبری مسدود کرده، فرانسه قصد دارد به عنوان بازیگر سوم در این زمینه نظرات امریکایی ها را پیش برد.»
سیمبر در پاسخ به این سوال که آیا ایده های مکرون قادر به حل و فصل برجام هست یا خیر، اظهار کرد: «ایران در خصوص امتیازدهی منطقی، شرطی را مطرح می کند که مبنی بر اینست که امریکا باید تحریم های گسترده را بردارد ولی تا زمانیکه رژیم تحریم از سوی امریکا اعمال می شود و شروط امنیتی و منطقه ای مطرح می کند، چنین چیزی مطرح نیست.»
این استاد روابط بین الملل در مصاحبه با رادیو گفت وگو خاطرنشان ساخت :«ایران موضع درستی اتخاذ کرده و باید بیشتر پافشاری کند که رژیم تحریم های گسترده برداشته شود.»
سیمبر افزود: «تا زمانیکه مانع تحریم وجود دارد، بعید به نظر می رسد ایران به عنوان یک تاکتیک به مذاکره روی بیاورد.»