سعید امیری در رادیو گفتوگو گفت: دانشگاههای «تهران» و «تربیت مدرس» در حوزه نانو بیشترین مقالات را تولید کردهاند.
برنامه «روزنه» با موضوع کسب رتبه چهارم ایران در انتشارات مقالات حوزه نانو و تجاریسازی مقالات در کشور، در ارتباط تلفنی با دکتر سعید امیری (مدیر برنامه ارزیابی راهبردی ستاد فناوری نانو) از شبکه رادیویی گفت و گو روی آنتن رفت.
سعید امیری در مصاحبه تلفنی با برنامه «روزنه» گفت: هر مقاله یا ایدهای برای قرارگیری در مسیر تجاریسازی باید محصول اولیه داشته باشد.
وی افزود: در سال گذشته به ازای هر هزار مقالهی تولید شده در کشور یک و نیم شرکت زایشی از دل دانشگاه تاسیس شده است.
مدیر برنامه ارزیابی راهبردی ستاد فناوری نانو ادامه داد: در یک سالِ گذشته با توجه به این که حدود 90 هزار مقاله در حوزه نانو تولید شده است، تا به امروز حدود 130 شرکت از دل دانشگاه در بازار ایران تاسیس شده است.
وی با بیان اینکه بیشترین مقالههای حوزه نانو در بخشهای «شیمی» و «مواد» نوشته و منتشر میشوند، عنوان کرد: فناوری نانو بخشهای مختلفی از دانشگاه را دربرمیگیرد و یک رشتهی میانرشتهای است؛ بر همین اساس محققانِ این حوزه همواره در رشتههای مرتبط و مختلف فعالیت میکنند.
سعید امیری اضافه کرد: دانشگاههای «تهران» و «تربیت مدرس» در حوزه نانو بیشترین مقالات را تولید کردهاند، در حالی که میزان تولیدات مقالههای مرتبط با فناوری نانو در بخشهای مختلفِ مجموعهی دانشگاه آزاد هم قابل توجه است.
وی با اشاره به این که مالکیت فکریِ یک مقاله باید قبل از مرحلهی نگارش ثبت شود، اظهار داشت: در مراحل مختلف نگارش مقاله ممکن است اطلاعات کلیدی مقاله در اختیار عموم و غیره قرار بگیرد.