دبیر جایزه "کتاب مهر" در مصاحبه با رادیو گفتوگو، مهم ترین دغدغه این جشنواره را افزایش اعتماد به نفس در میان دختران نوجوان عنوان کرد.
رقیه مطلبی در گفتگو با برنامه "تقاطع فرهنگ" با اشاره به لزوم ترویج کتاب خوانی خاصه در میان دختران اظهار کرد: هم اینک 8 گروه فعال داریم که هم زمان با هم کتاب میخوانند.
وی با اشاره به این که کرونا این جایزه را متوقف نکرده است، خاطرنشان کرد: حتی در دوره اخیر اختتامیه را نیز به صورت مجازی برگزار کردیم تا این روند ادامه پیدا کند.
مطلبی پروسه کتاب خوانی را نیز به صورت حضوری و مجازی عنوان کرد و ادامه داد: کتابها را به دست گروهها میرساندیم و با توجه به شرایط هر گروه، آن را به صورت حضوری و مجازی برگزار میکردیم.
دبیر جایزه "کتاب مهر" با اشاره به مرز رمان نوجوان و بزرگ سال گفت: کار کردن با طیف سنی که نوجوان و دختر هستند هم سخت و هم لذت بخش است.
وی همچنین به اینستاگرام دبیرخانه مهرطاها که علاقمندان میتوانند به آن مراجعه کنند اشاره کرد و افزود: ما بچهها را گروه بندی کرده و یک مروج کتاب به عنوان سرگروه انتخاب میگردد که آموزشهای لازم را دیده است و نزدیک یک سال و نیم در کنار بچهها هستند تا کتابهای خریداری شده را بخوانند و در نهایت 4 منتخب اعلام شوند.
مطلبی در مصاحبه با رادیو گفتوگو خاطرنشان کرد: هم اینک 48 داور داریم که فعال و پویا هستند.
وی کنترل و مدیریت این مسیر را در دست نوجوانان عنوان و این رویه را از نقاط مثبت جشنواره دانست و افزود: حتی در جشن اختتامیه مجری از میان داوران برگزیده میشود و نظر بچهها بسیار برای ما اهمیت دارد.
مطلبی گفت: دغدغه اصلی ما در این جشنواره افزایش اعتماد به نفس است؛ یعنی یک دختر خواهد فهمید که باید نظری درباره نوشته یک مترجم یا مولف کتاب ارائه دهد و همین امر بسیار حائز اهمیت است.
وی یادآور شد: تلاش داریم جشنواره را به سمت ملی شدن پیش بریم و طی این 9 سال دختران نوجوان را بدین سمت جذب کردهایم تا کتاب خوانی را ترویج دهیم و عدد و رقم کنونی در حوزه کتاب خوانی را جا به جا نماییم.