روزنه پروبیوتیك ها در صنایع غذایی، فواید و مضرات- مكان های پرخطر ویروسی و رفتار ما با حضور خانم اسمعیل نژاد(تهیه كننده)، مهنام فر(كارشناس مجری) و ارتباط تلفنی با خانم نرجس رضازاده(كارشناس بخش علم و زندگی)، دكتر سید هادی رضوی(مدیر گروه صنایع غذایی و استاد تمام دانشگاه تهران)، آرش آذردرخش(كارشناس بخش تجربه جهانی)، دكتر محمدرضا محبوب فر(عضو انجمن علمی بهداشت و ارتقا سلامت ایران) و خانم شبنم طوفانی(كارشناس بخش نقطه سرخط) 3 سال پیش
گفت و گوی علمی(تكرار) صنعت پروبیوتیك با حضور سید محمد احمدی(تهیه كننده)، حمید یزدانیان(كارشناس مجری)، دكتر محمدحسین یزدی(عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران)، خانم دكتر فاطمه تابنده(عضو هیئت علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیك و زیست فناوری) و دكتر مهدی فتحی زاده(متخصص بیهوشی و استاد مدعو دانشگاه های علوم پزشكی) 3 سال پیش
گفت و گوی علمی(تكرار) صنعت پروبیوتیك با حضور سید محمد احمدی(تهیه كننده)، حمید یزدانیان(كارشناس مجری)، دكتر محمدحسین یزدی(عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران)، خانم دكتر فاطمه تابنده(عضو هیئت علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیك و زیست فناوری) و دكتر مهدی فتحی زاده(متخصص بیهوشی و استاد مدعو دانشگاه های علوم پزشكی) 3 سال پیش
گفت و گوی علمی صنعت پروبیوتیك با حضور سید محمد احمدی(تهیه كننده)، حمید یزدانیان(كارشناس مجری)، دكتر محمدحسین یزدی(عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران)، خانم دكتر فاطمه تابنده(عضو هیئت علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیك و زیست فناوری) و دكتر مهدی فتحی زاده(متخصص بیهوشی و استاد مدعو دانشگاه های علوم پزشكی) 3 سال پیش