ایسكانیوز: توسعه فناوری مبتنی بر توانمندی بومی، هدف جهاد دانشگاهی است

پورعابدی از بلوغ جهاد دانشگاهی در سال‌های اخیر گفت و بیان كرد: در این سال‌ها جهاد دانشگاهی بیشتر به دنبال تولید و توسعه فناوری‌های مبتنی بر توانمندی‌های بومی و شعار اصیل بومی و باور داشتن داخلی بوده است.

1399/05/19
|
09:30

به گزارش گروه اجتماعی ایسكانیوز، محمدرضا پورعابدی معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی در مصاحبه با رادیو گفتگو با موضوع دستاورد‌های چهل ساله جهاد دانشگاهی با اشاره به اینكه جهاد دانشگاهی یك سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی تشكل شد، گفت: ابتدای تشكیل این نهاد مصادف با زمانی بود كه دانشگاه‌ها قرار بود باز شوند و بیشترین نقش جهاد در آن زمان معطوف به مدیریت دانشگاه‌ها بود تا بستری برای به آغاز به كار دانشگاه‌ها شود.

وی اظهار كرد: بعد از آغاز جنگ تحمیلی، بیشترین فعالیت پژوهش و فناوری معطوف به دفاع دانش بنیان بود یعنی تمام توان خودمان را در جهت رفع نیازمندی‌های رزمندگان اسلام به كار گرفتیم و سعی كردیم خدماتی را برای این عزیزان ارائه كنیم تا برخی از مسائل و مشكلات آن‌ها برطرف شود.

وی با بیان اینكه پس از پایان دفاع مقدس، جهاد دانشگاهی تمركز خود را بر ایجاد زیرساخت‌های لازم در حوزه پژوهش و فناوری قرار داد و ساختار‌های مناسب را برای این فعالیت‌ها بنیان بگذارد، عنوان كرد: تمام تلاش جهاد دانشگاهی ایفای یك نقش شایسته در توسعه و سازندگی كشور است.

معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی از بلوغ جهاد دانشگاهی در سال‌های اخیر گفت و بیان كرد: در این سال‌ها جهاد دانشگاهی بیشتر به دنبال تولید و توسعه فناوری‌های مبتنی بر توانمندی‌های بومی و شعار اصیل بومی و باور داشتن داخلی بوده است تا بتوانیم الگو‌های موفقی را در حوزه فناوری و پژوهش نشان دهیم.

این مقام مسئول تصریح كرد: جهاد دانشگاهی ثابت كرده است می‌توان با اتكا به توان داخلی و جوانان كشور بسیاری از مشكلات جامعه را حل كرد.

وی در ادامه ساختار‌های پژوهش و فناوری در كشور را مشخص و شناخته شده دانست و عنوان كرد: جهاد دانشگاهی تلاش كرده است ضمن اینكه این ساختار‌های شناخته شده در حوزه پژوهش و فناوری را ارائه كند، انعطاف لازم را نیز برای پاسخ گویی به نیاز‌ها و چالش‌های جامعه هم ایجاد كند.

پور عابدی اشاره كرد: در جهاد دانشگاهی سه پژوهشگاه، 25 پژوهشكده، 150 گروه پژوهشی و 141 مركز خدمات تخصصی، سه پارك علم و فناوری، 23 مركز رشد و دو مركز علمی ذخایر ژنتیك و یك مجتمع تحقیقاتی وجود كه مجموعه فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی در این مراكز صورت می‌گیرد.

دسترسی سریع