خبرگزاری صدا و سیما: فقط زبان قدرت برای امریكا و غرب ملموس و قابل احترام است

سخنگوی سپاه با اشاره به اینكه حضرت امام (ره) در ابتدای جنگ دست رَد به سینه هیئت‌های صلح بین‌المللی زدند، تاكید كرد: زبان قدرت و زور برای امریكا و غرب ملموس و قابل احترام است.

1399/07/08
|
12:38

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی رادیو گفتگو، سردار رمضان شریف در مصاحبه زنده تلفنی با برنامه «صبح و گفتگو» با اشاره به آمادگی دشمن و پشتیبانی و دیپلماسی مشخص و داشتن مؤلفه‌های لازم برای غلبه در جنگ، اظهار كرد: صدام در گفتگو با یكی از فرماندهان ارشد قبل از شروع جنگ، می‌گوید هر صد سال یكبار چنین فرصت طلایی پیش می‌آید و ما امروز با نظامی نوپا در ایران روبرو هستیم كه ساختار‌های سیاسی و اداری و نظامی آن به هم ریخته است.

وی با اشاره به این اشتباه محاسباتی صدام گفت: تشخیص و برآورد و عمق بینش حضرت امام (ره) بر خلاف باور خیلی‌ها كه قادر نبودند پشت این طرحی‌ها را بدانند، منجر شد امام (ره) بفرمایند كه صدام مهره امریكایی هاست و پشت طراحی‌های او را برای افكار عمومی و مردم ایران روشن كردند.

سردار شریف مدیریت حضرت امام (ره) در اداره جامعه، روحیه دادن به مردم و فراهم كردن مقدمات برای مقابله با دشمن را متذكر شد و افزود: حضرت آقا هم روز گذشته تحلیل جامعی از شرایط ما در آن دوران داشتند.

وی با بیان اینكه یگان‌های ما اینگونه طراحی می‌كردند كه ابتدا دشمن را متوقف كنند و سپس سرزمین‌ها را باز پس گیرند، گفت: نزدیك 17هزار كیلومتر مربع ابتدا بدست عراقی‌ها افتاده بود و شهر‌های بزرگی را در معرض تهدید قرار داده بودند كه شرایطی شوك آور بود.

سردار شریف ادامه داد: رفته رفته نیرو‌های نظامی، خود را پیدا كردند و با شناخت از شرایط دشمن و تجاربی كه در طرح‌های عملیاتی قبلی بدست آورده بودند، مقدمات را پیاده سازی نمودند. همچنین بخش عمده فرماندهان وابسته به شاه فرار كرده بودند و برای تهیه این مقدمات، یك مقطع زمانی طول كشید.

وی در این حال به انتخاب‌های بدیع نیرو‌های ما مثل حمله و تهاجم در شب اشاره كرد و گفت: در بازپس گیری‌های سرزمین‌های مشابه تهاجم در شب بی سابقه بود و تاكتیك حزب بعث به ما دیكته می‌كرد كه بسیاری عملیات‌ها در شب صورت گیرد.

سردار شریف همچنین حاضر شدن پشت واحد‌های دشمن (آخرین واحد‌های نظامی در خط) و غافلسازی را از دیگر شیوه‌های عملیاتی رزمندگان اسلام برشمرد و افزود: تاكتیك‌هایی در عملیات‌های مختلف مثل عبور از اروند را در نظر داشتیم. این مسئله برای كارشناسان پاكستانی باعث تعجب بود و نحوه عبور یگان‌های نظامی برای تصرف فاو را [برنمی تافتند]و متعحب بودند كه چگونه این میزان غواص در سكوتی مطلق با موانع حزب بعث روبرو شدند.

سخنگوی سپاه با اشاره به تاكیداتِ راهگشای رهبری در جلوگیری از تحریف دفاع مقدس گفت: ایشان فرمودند تا زمانیكه [بازماندگان جنگ و فرماندهان و سربازان به بیان خاطرات حقیقی خود می‌پردازند]، این رویه در مقابله با تحریف بسیار راهگشاست.

سردار شریف خاطرنشان كرد: در این میان هجمه روانی دشمن برای زیر سوال بردن آن مقطع تاریخی درخشان نیازمند كار‌های بیشتر در حوزه فرهنگی و اجتماعی و عملیات روانی است تا واقعیت‌های آن مقطع را بخوبی برای جوانان ترسم كنیم.

وی به تحریف گری دشمن از انقلاب و دفاع مقدس برای جوانانی كه ذهنی خالی از خاطرات آن دوران دارند، اشاره كرد و گفت: 50میلیون نفر از جمعیت كنونی ما دوران دفاع مقدس را شاهد نبودند و اگر ترسیم واقعی رشادت ها، شهامت‌ها و همت‌های بلند و استعداد‌های درخشان [برای این قشر بازگو نشود، درك نخواهند كرد كه]سرافرازی مردم ما مرهون آن تلاش هاست، لذا این آموزه‌ها باید بخوبی منتقل شود تا برای جوانان امیدآفرینی كرده و كشور برای نسل‌های متمادی بیمه شود و دشمن مجددا هوای تهاجم به كشورمان نداشته باشد.

سردار شریف یكی از مهم‌ترین درس‌ها و تجارب دفاع مقدس را بی اعتنایی حضرت امام (ره) و اداره كنندگان جنگ به هیئت‌های صلح و سخنان صلح آمیز نهاد‌های بین المللی دانست و افزود: در آغاز تهاجم حزب بعث به ایران اسلامی در گزاره‌های خبری رسانه‌های معروف غرب از جمل بی بی سی تصور می‌شد صدام پیروز می‌شود و آن‌ها مسئله تهاجم سراسری حزب بعث به ایرانِ اسلامی را اعلام می‌كردند.
وی افزود: به محض اینكه مقاومت خرمشهر شروع شد و علائمی از عدم پیروزی حزب بعث مشاهده كردند، در حوزه رسانه‌ای عقب نشینی و تلاش كردند بی طرفی خود را وانمود كنند.

سردار شریف خاطرنشان كرد: اگر مسئولان و ملت ما به هیئت‌های صلح دل خوش می‌كردند كه از روز‌های اول با ظاهر صلح و آتش بس آمده بودند، امروز باید برای بازپس گیری بخشی از سرزمین خود می‌جنگیدیم. این تجربه را امروز در فلسطین مشاهده می‌كنیم كه وقتی به گفتگو‌های سازش دل خوش كردند، چیزی بدست نیاورند.

وی افزود: وقتی اولین هیئت صلح آمد، امام (ره) فرمودند مشكلی نیست به این‌ها بگویید به ارتش بعث بگویند كشور ما را ترك كند و بعد می‌توان گفتگو كرد. یعنی امام (ره) از ابتدا دست رد به سینه این‌ها زدند؛ لذا باید به داشته‌ها تكیه كنیم، قدرت خود را افزاش دهیم و در گفتگو و مذاكره از موضع قدرت بهره گیریم.

سردار شریف تاكید كرد: امروز زبان قدرت برای امریكا و غرب ملموس و قابل احترام است و الا در مذاكرات در پی زورگویی و تصاحب بیشتر هستند.

دسترسی سریع