خبرگزاری دانشجو : برگزاركنندگان جشنواره فجر بلاتكلیف هستند

دبیر فرهنگی روزنامه فرهیختگان گفت: بازگشایی سینما‌ها حتی در عین وجود محدودیت‌های تردد – ساعت 21 تا 4 صبح – به نفع سینما و سینماداران است.

1399/11/05
|
13:36

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، برنامه سینما معیار با موضوع بررسی نحوه برگزاری جشنواره فیلم فجر و حضور مردم، با حضور معین احمدیان (دبیر فرهنگی روزنامه فرهیختگان، فعال و كارشناس رسانه‌ای) از شبكه رادیویی گفتگو روی آنتن رفت.

معین احمدیان در برنامه «سینما معیار» گفت: برگزاركنندگان جشنواره فیلم فجر توضیح دقیقی درباره علت برگزاری این جشن در پاندمی كرونا ارائه نداده‌اند.

وی عنوان كرد: مدیران فعلی و دبیر جشنواره فیلم فجر در روند برگزاری این رویداد بلاتكلیف هستند و همه موضوعات و تصمیم‌ها را به آینده موكول می‌كنند.

دبیر فرهنگی روزنامه فرهیختگان افزود: در جشنواره‌ی فیلم امسال آثار شاخصی وجود ندارند و به نظر من لیست فیلم‌های این دوره كنجكاوی مردم را تحریك نمی‌كنند.

وی ادامه داد: به اعتقاد من، مردم برای دیدن فیلم‌های امسال به سینما‌ها نمی‌آیند.

معین احمدیان تاكید داشت: برگزاركنندگان جشنواره فیلم فجر باید بگویند كه برگزاری رویداد در این بحران چقدر ارزش و ضرورت دارد!

وی با اشاره به تعطیلی 11 ماهه‌ی سینما‌های كشور، اظهار داشت: بازگشایی سالن‌های سینما در چند ماه اخیر – به طور مقطعی – باعث نشد تا مردم از سینما استقبال كنند.

این فعال رسانه‌ای افزود: از 17 دی ماه 99 سینما‌های حاضر در 19 استان فعالیت خود را از گرفته‌اند.

وی ادامه داد: تصور می‌كنم بسیاری از تهیه‌كننده‌ها و پخش‌كننده‌های سینمایی علاقه‌ای به حضور در اكران‌های امسال ندارند.

معین احمدیان اضافه كرد: مردم زمانی در سالن‌های سینما حضور پیدا می‌كنند كه فیلم‌هایی جذاب و شاخص اكران شوند.

وی با اشاره به این كه پاساژ‌ها از جمله اماكن خطرناك در شیوع كرونا هستند، عنوان كرد: متاسفانه بسیاری از پاساژ‌های تهران پروتكل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌كنند.

این كارشناس رسانه افزود: اهالی سینما و سینماداران مدعی هستند كه پروتكل‌های بهداشتی را به دقت و جدیت رعایت می‌كنند.

وی با اشاره به موضوع ورشكستی سالن‌های سینما در دوران كرونا، اظهار داشت: بازگشایی سینما‌ها حتی در عین وجود محدودیت‌های تردد – ساعت 21 تا 4 صبح – به نفع سینما و سینماداران است.

معین احمدیان تاكید داشت: تفریح و سرگرمی مردم در پاندمی كرونا به شدت كاهش پیدا كرده است و بازگشایی سینما‌ها حتی در اوج محدودیت می‌تواند این روال را بهبود ببخشد.

وی افزود: مردم در پاندمی كرونا به ناچار فقط شبكه‌های تلویزیونی و نمایش‌های خانگی را تماشا می‌كنند.

این روزنامه‌نگار فرهنگی ادامه داد: بسیاری از پخش‌كننده‌ها به اكران آنلاین تمایل نشان نمی‌دهند و بر همین اساس سینما نمی‌تواند جایگزین خوبی برای خود پیدا كند.
وی تصریح كرد: در وضعیت فعلی مخاطب حرفه‌ایِ سینما محتوای مورد نظر خود را دریافت نمی‌كند.

دسترسی سریع