سلیمانی در رادیو گفتوگو عنوان کرد: شروع مقاومت و مادر مقاومت حضرت خدیجه (س) بودند آنجایی که ثروت خود را در شعب ابیطالب و در محاصره اقتصادی در اختیار مسلمانان قرار دادند که اگر آن درایت و از خودگذشتی نبود امروز ما آنچه را که داریم نداشتیم.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو گفتوگو؛ نرجس سلیمانی، فرزند سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور در برنامه «ساعت بیست و چهار و یک دقیقه» در مورد علوم شناختی، سیره حضرت زهرا(س) در تربیت مقاومتی با تاکید بر مولفههای تربیت مقاومتی گفت: سیر تکامل مقاومت بعد از حضرت خدیجه در حضرت زهرا(س)، حضرت زینب و خانم امالبنین تا بانوان و مادران شهدای امروز تکامل یافت.
وی افزود: تربیت حضرت زهرا(س) به گونهای بود که مقاومت را در سیره و روش تربیتی خود مانند حضور ایشان در فدک و دفاع از حقانیت حضرت علی (ع) به فرزندان نشان میداد.
سلیمانی با تاکید بر اهمیت نحوه آموزش گفت: آموزش دادن به مدام گفتن یک موضوع نیست بلکه آموزش باید به گونهای باشد که در عمل آموزشی را بدهید که فرا بگیرند و ببینند که شما در عمل به کاری اعتقاد دارید.
فرزند سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ادامه داد: در زندگی پدر ما به عینه بسیاری از این موارد را به صورت عملی میدیدیم مثل گذشتن از فرزند و هر آنچه داری در طبق اخلاص بگذاری، اخلاص و شجاعت او را میشد در مسائلی مانند زلزله بم و یا سیل خوزستان دید که بدون توجه به مسائل که ممکن بود او را تهدید کند از کنار مردم بودن لذت میبرد.
*** بستن سربند یا زهرا(س) نشان دهنده نقش تربیت مقاومتی حضرت زهرا(س) است
سلیمانی در ادامه تصریح کرد: بستن سربند یازهرا(س) در جبهههای نبرد دفاع مقدس، و متوسل شدن در شبهای عملیات و مشکلات به خانم فاطمه زهرا (س) و آغاز عملیاتها با رمز یا حضرت زهرا (س) نشان دهنده نقش تربیت مقاومتی و اهمیت نقش حضرت زهرا (س) در مقاومت است.
وی در ادامه با بیان اینکه حاج قاسم سلیمانی علاقه زیادی به حضرت زهرا (س) داشتند و شدت تاثر و گریه ایشان در مراسم حضرت فاطمه زهرا (س) به حدی بود که شانههای او میلرزید گفت: در مراسم روضههای خانوادگی در روزهای جمعه حاج قاسم تلاش میکرد عشق به اهل بیت (ع) در عمق جان فرزندان درونی شود.
فرزند سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اظهار داشت: حاج قاسم خود را در ممارست نماز رشد دادند و یکی از دلایلی که کمک کرد نفس خود را کنترل و تربیت کند نماز اول وقت بود و در این راستا به وقت نماز در هر جایی که بودند توقف میکردند و نماز میخواندند و همیشه به دختران نماز و حجاب را سفارش میکردند و به پسران علاوه بر نماز سفارش به پرداخت خمس میکردند.