فریبرز مسعودی در رادیو گفتوگو گفت: دانشگاه شهید بهشتی تلاش میکند تا موضوع ارزیابی طلا و جواهر را توسط کارشناسان معتبر در کشور توسعه دهد.
برنامه «روزنه» با موضوع بررسی ظرفیت آزمایشگاههای اعتبارسنجی جواهرات در ایران، دکتر فریبرز مسعودی (رئیس مرکز گوهرشناسی و رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی) از شبکه رادیویی گفتوگو روی آنتن رفت.
فریبرز مسعودی در مصاحبه تلفنی با برنامه «روزنه» گفت: اکثر فعالان صنف طلا و جواهر افرادی باتجربه و سابقه هستند.
وی با اشاره به این که در سالهای گذشته تعداد جواهرات مصنوعی در کشور افزایشیافته است، اظهار داشت: اکثر جواهرات مصنوعی عین واقعی هستند و برخی اوقات فقط آزمایشگاههای تخصصی میتوانند اصل را از بدل تشخیص بدهند.
رئیس مرکز گوهرشناسی افزود: در حال حاضر دانشگاه شهید بهشتی در همکاری با یک شرکت دانشبنیان آزمایشگاه استاندارد و مرجع جواهرات - عضو شبکه راهبردی آزمایشگاههای کشور - را راهاندازی کرده است.
وی تصریح کرد: این آزمایشگاه با استفاده از فناوریهای نوین - لیزر - جواهرات مختلف را ارزیابی میکند.
فریبرز مسعودی با اشاره به این که بارکدهای مندرج در شناسنامة طلا و جواهر قابلپیگیری هستند، عنوان کرد: دارندگان طلا و جواهر میتوانند توسط بارکد منحصر، کالای موردنظر خود را صحتسنجی کنند.
وی افزود: دانشگاه شهید بهشتی تلاش میکند تا موضوع ارزیابی طلا و جواهر را توسط کارشناسان معتبر در کشور توسعه دهد.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: این دانشگاه قصد دارد با اهتمام به فرایند ترویج علم، راهاندازی آزمایشگاههای تخصصی برای بررسی طلا و جواهر را به فعالان این صنف آموزش دهد.