Error loading player: No playable sources found

استقبال شناورهای ایرانی از ناوگروه ۸۶ ارتش در محدوده بندر جاسك

انبوهی از شناورهای ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فراجا و شناورهای بسیج دریایی و لنج‌های مردمی در محدوده بندر جاسك از ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش استقبال كردند.

ناوگروه ۸۶ نداجا كه از روز ۲۷ اردیبهشت‌ماه پس از بیش از ۶۰ هزار كیلومتر دریانوردی و دور زدن كره زمین وارد آب‌های سرزمینی كشورمان شده است، در محدوده آب‌های بندر جاسك در دریای عمان مورد استقبال انبوهی از شناورهای ایرانی قرار گرفت.

انواع یگان‌های شناور از ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فراجا، یگان‌های بسیج دریایی و لنج‌ها و شناورهای مردمی در این مراسم با عبور از كنار ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش متشكل از ناوشكن تمام ایرانی دنا و ناوبندر مكران به دریادلان ایرانی كه پس از ۸ ماه دریانوردی در حال مراجعت به كشور هستند، خوش‌آمد گفتند.

ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش كه از ۲۹ شهریورماه ۱۴۰۱ به مأموریت دریانوردی دور كره زمین اعزام شده است، از ۲۷ اردیبهشت‌ماه وارد آب‌های سرزمینی كشورمان شده و در حال ادامه مسیر به سمت بندرعباس برای پهلوگیری است.

۱۴۰۲/۰۲/۲۹
|
۱۹:۴۲
دسترسی سریع