صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

شبكه رادیویی گفت‌وگو از اول شهریور پخش 24 ساعته خود را آغاز می كند.

به گزارش خبرگزاری مهر، رادیو گفت و گو با شعار صدای اندیشه ها از 27 اردیبهشت سال 85 با 6 ساعت پخش در روز (ساعت 18 تا 24 ) كار خود را آغاز كرد و در روند توسعه بخشی به ظرفیت برنامه سازی از سال 90 پخش برنامه های این شبكه به 10 ساعت افزایش یافت. در ابتدای سال 92، 12 ساعته و در سال 94 ساعت پخش برنامه های این شبكه به 18 ساعت افزایش یافته است و اكنون با همت ریاست سازمان و معاون صدا از اول شهریور پخش 24 ساعته خود را آغاز می كند.

رضا كوچك زاده تهمتن مدیر رادیو گفت و گو با اشاره به اینكه این شبكه فعالیت خود را به صورت 6 ساعته از سال 85 آغاز كرده است و در سال 94 به 18 ساعت پخش برنامه رسیده است، بیان كرد: با توجه به استقبال خوب مخاطبان از برنامه ها و موافقت معاون صدا و به منظور فراهم آوردن همه زمینه های ممكن برای رشد كیفی تعامل با جامعه مخاطب رادیو گفت و گو فعالیت خود را به صورت 24 ساعته از اول شهریور ادامه خواهد داد.

كوچك زاده در ادامه درباره برنامه هایی كه به كنداكتور جدید شبكه اضاف شدند، اشاره كرد و گفت: برنامه هایی مانند «چكاوك» ( تركیبی از شعر و موسیقی با اجرای گویندگان مطرح رادیو )، «معرفت» (برنامه ای عالمانه با حضور استاد بزرگ فلسفه و عرفان، دكتر غلامحسین دینانی با اجرای اسماعیل منصوری لاریجانی )، «سوفیا» (طرح مباحث در حوزه فلسفه )، «حال خوب» (طرح مباحث در حوزه روانشناسی)، «نهال شوق» (ویژه برنامه امام عصر (عج) )، «تا طلوع سحر» ( برنامه اخلاقی و معارفی ویژه اذان صبح )، «روشنا» (پخش سخنرانی های مذهبی ) و برنامه های دیگری همچون «زبان ناب» (ویژه ادبیات و زبان فارسی)، «تاریخ معاصر و جستار» (مروری كوتاه بر تحولات سیاسی و اجتماعی سال های اخیر كشور)، «حیاط خلوت» (مروری بر زندگی نامه و فعالیت های علمی – پژوهشی چهره های مطرح علمی كشور)، «نقطه عطف»، «زین قند پارسی»، «ارغنون»، «تا دور دست سخن و چندین برنامه دیگر به جدول پخش برنامه های این شبكه اضافه شده است.

مدیر رادیو گفت و گو در زمینه حوزه ها و موضوعات برنامه سازی در شبكه اضافه كرد: رادیو گفت و گو تلاش می كند در تمام مسایل كلان فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، علم و فناوری با توجه ویژه به مسائل روز از كارشناسان، صاحب نظران و نخبگان هر حوزه در طیف های گوناگون مخالف و موافق به منظور ایجاد تضارب آرا و روشنگری در موضوع مورد نظر دعوت و از ایده ها و نظرات آنها در برنامه های این شبكه استفاده كند. در حال حاضر بسیاری از نخبگان حوزه های مختلف در برنامه های این شبكه حضور فعال و موثری دارند.

وی با بیان اینكه هم اكنون میزگردهای متفاوتی در زمینه های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، علمی و فناوری و همچنین مباحث فلسفی و تاریخی در فرم های گفت و گو و مناظره در شبكه تولید و پخش می شود. حقیقت یابی، همه جانبه نگری، توانمند سازی عمومیت جامعه، وجود تضارب آرا، تحلیلی و تفسیری بودن مباحث، روز آمد بودن برنامه ها، بهره گیری از تمام اندیشه ها و افكار و وجود تمایز در فرم، محتوا و ساختار طراز مباحث را از ویژگی های برنامه های این شبكه برشمرد.

وی در پایان با ابراز خرسندی از 24 ساعته شدن زمان پخش برنامه های این شبكه ابراز امیدواری كرد: در آینده ای نزدیك پوشش جغرافیایی پخش برنامه های این شبكه به صورت سراسری انجام شود و قابل دسترسی برای همه مخاطبان این رادیو در تمام نقاط كشور باشد، هرچند این نكته قابل ذكر است كه هم اكنون رادیو گفت و گو از طریق گیرنده های دیجیتال در دسترس مخاطبان سراسر كشور قرار دارد.

رادیو گفت و گو با هدف به میدان آوری جامعه نخبگانی و دغدغه مند برای تعالی اندیشه و تعامل هدفمند و سازنده پا به عرصه رسانه نهاد و در طی یازده سال فعالیت خود تاكنون، توانسته عرصه پرسمانی را به عنوان یك وجه گفتمان انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی در بدنه جامعه نخبگان، اندیشمندان و صاحب نظران نهادینه كند.

مخاطبان می توانند برنامه های رادیو گفت و گو را 24 ساعته روی موج اف ام ردیف 103.5 مگاهرتز از اول شهریور بشنوند.

مرتبط با این خبر

  • دشمن به هنجارشكنان هویت می‌دهد

  •  تأثیری كه حمله ایران به اسرائیل بر برخی اعراب منطقه گذاشت

  • تولیدِ كیفی با تزریق امید به كارگران محقق می‌شود

  • ضرورت معرفی چهره‌های حدیثی و علمی و انقلابی مدفون در آستان عبدالعظیم حسنی (ع) به مردم

  • توفان طبس؛ دست خداوند پشت سر مردم ایران بود

  • نقش‌های توسعه‌بخشی رادیو به‌ویژه در جوامع كوچك تر كماكان پررنگ است

  • جهش تولید؛ در سایه ارتقای معیشت و كنترل تورم

  • دعوت از هنرمندان ایرانی خارج كشور و ترویج فرهنگ بی‌حجابی

  • رهبر انقلاب: با جهش تولید جیب و دست كارگر پُر می‌شود

  • دستگاه‌های فرهنگی در مقوله حجاب كم‌كاری كرده‌اند