صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

عضو كمیسیون فرهنگی مجلس بر تامین شرایط و نیازهای دختران تاكید و اظهار كرد: همه مسئولین بعد از انقلاب اسلامی از حضور دختران در سطوح اجتماعی و همچنین آموزش های ایشان در تحصیلات تكمیلی حمایت كرده اند.

برنامه «صبح و گفت وگو» رادیو گفت و گو با موضوع روز دختر و با حضور دكتر سیده فاطمه ذوالقدر عضو كمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و دكتر فرشته روح افزا مدیر رصد و آمار شورای فرهنگی و اجتماعی زنان كشور روانه آنتن شد.

سیده فاطمه ذوالقدر با اشاره به میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) گفت: امروز روزی است كه با الگو گرفتن از حضرت معصومه صدیقه كبری دختر فاطمه زهرا و به دلیل ویژگی های پسندیده ای كه در ایشان است، روز دختر را جشن می گیریم.

وی تصریح كرد: دختران سرزمین مان باید در پاكی، اخلاق، كردار و همچنین علم و دانش شان از حضرت معصومه(س) الگو بگیرند زیرا اینها بخشی از ویژگی های حضرت فاطمه معصومه (س) بود و اساسا به دلیل همین ویژگی های پسندیده و البته نسبتی كه با اهل بیت (ع) داشتند و همچون برادرشان میزبان ایرانیان است، مردم این سرزمین علاقه زیادی به ایشان دارند.

عضو كمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینكه دختران زندگی شان را سرشار از خط مشی حضرت معصومه (س) قرار دهند، بر تامین شرایط و نیازهای دختران تاكید كرد و اظهار داشت: همه مسئولین بعد از انقلاب اسلامی از حضور دختران در سطوح اجتماعی و همچنین آموزش های ایشان در تحصیلات تكیمیلی حمایت كرده اند.

در ادامه فرشته روح افزا با بیان اینكه حضرت معصومه(س) یك الگوی بزرگ و نعمتی الهی برای كشور است، اظهار داشت: دختران سرزمین مان در زمینه علمی رویكرد مناسبی داشته اند و چندین سال است، تعداد دخترانی كه به دانشگاه ها وارد می شوند، رشد زیادی داشته اند و در آینده زنان ما فرهیخته تر و دانش آموخته تر از گذشته در جامعه حضور خواهند داشت.

وی اضافه كرد: اگر بچه های ما بصیرت خوبی پیدا كنند و قدر خودشان را بدانند، این دختران، مادران آینده جامعه هستند و مسلما جامعه ای كه فرهیخته تر است و با دانش بیشتری تربیت می شود، آینده روشن تری دارد.

مدیر رصد و آمار شورای فرهنگی و اجتماعی زنان كشور با بیان اینكه نیازهای دختران و فرزندان مان در جامعه مشخص هستند، عنوان كرد: برنامه های هماهنگ و لازمی كه باید بین دستگاه های فرهنگی و اجرایی كشور وجود داشته باشد، خیلی وقت ها پراكنده و سلیقه ای است و خیلی از نیازهای دختران تامین نشده است و حتی در برنامه های گوناگون نیز دیده نشده است.

وی به مسئله ازدواج اشاره كرد و عنوان داشت: مسئله تجرد دختران در حال افزایش است و تقریبا بین سن 15 تا 29 سال ده میلیون دختر آماده ازدواج داریم و برای این دختران برنامه ریزی نكرده ایم.

مرتبط با این خبر

  • هر رأی مردم به‌مثابه گلوله‌ای به سمت دشمن است

  • دشمن به هنجارشكنان هویت می‌دهد

  •  تأثیری كه حمله ایران به اسرائیل بر برخی اعراب منطقه گذاشت

  • تولیدِ كیفی با تزریق امید به كارگران محقق می‌شود

  • ضرورت معرفی چهره‌های حدیثی و علمی و انقلابی مدفون در آستان عبدالعظیم حسنی (ع) به مردم

  • توفان طبس؛ دست خداوند پشت سر مردم ایران بود

  • نقش‌های توسعه‌بخشی رادیو به‌ویژه در جوامع كوچك تر كماكان پررنگ است

  • جهش تولید؛ در سایه ارتقای معیشت و كنترل تورم

  • دعوت از هنرمندان ایرانی خارج كشور و ترویج فرهنگ بی‌حجابی

  • رهبر انقلاب: با جهش تولید جیب و دست كارگر پُر می‌شود