صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

نماینده مردم ارومیه در مجلس گفت: عمده ترین پروژه ای كه در سفر رئیس جمهور به استان آذربایجان غربی به بهره برداری رسید، راه آهن مراغه به ارومیه است كه یكی از آرزوهای دیرینه مردم استان بود.

برنامه «بدون خط خوردگی» رادیو گفت و گو با موضوع سفر آقای روحانی رئیس جمهور به آذربایجان و با حضور سید هادی بهادری نماینده مردم ارومیه و عضو كمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی به روی آنتن رفت.

سید هادی بهادری با اشاره به طرح هایی كه توسط رئیس جمهور در استان آذربایجان غربی افتتاح شد، گفت: عمده ترین پروژه ای كه در این سفر به بهره برداری رسید، راه آهن مراغه به ارومیه است كه یكی از آرزوهای دیرینه مردم استان بود. استان آذربایجان غربی یك استان مرزی است و این خط ریلی می تواند از نظر حمل و نقل بار و مسافر موثر باشد و به كشور و توسعه اقتصادی استان كمك كند.

وی اضافه كرد: همچنین شاهد افتتاح دو بیمارستان نیز بودیم كه شامل توسعه بیمارستان ارومیه و بیمارستان خوی است و یك كلینیك در شهر ارومیه افتتاح شد.

نماینده مردم ارومیه در مجلس اظهار داشت: در حوزه های مختلف میراث فرهنگی، صنعتی، وزارت نیرو و وزارت كشاورزی هم پروژه های زیادی به بهره برداری رسید كه با آمدن حدود 10 وزیر به استان، در سطح استان به شهرستان های مختلف رفتند و دارند اینها را افتتاح می كنند و داریم اینها را هم كلنگ زنی می كنیم.

وی با اشاره به دریاچه ارومیه، گفت: برای احیای دریاچه ارومیه، دو كار باید اتفاق بیافتد ابتدا، مدیریت مصرف و صرفه جویی در مصرف آب مخصوصا حوزه كشاورزی و دوم انتقال آب از جنوب حوضه دریاچه ارومیه. انتقال آب با سرعت خوبی در حال انجام است و اواخر سال آینده شاهد تكمیل این كار باشیم و میزان توجهی آب از جنوب استان به دریاچه ارومیه سرا زیر خواهد شد.

بهادری در رابطه با زمینه كاهش مصرف آب، متذكر شد: متاسفانه در این زمینه نتوانسته ایم موفق عمل كنیم و دولت آن طور كه باید و شاید موفق نبوده است و علت هم این است كه به صورت موردی به مسئله كنترل مصرف نگاه می كنند در حالیكه در حوزه آبریزی 400 هزار هكتار اراضی كشاورزی وجود دارد و با تبدیل سیستم آبیاری یك هكتار و دو هكتار، نمی توان این میزان اراضی را حل كرد.

وی ادامه داد: نیازمند بودجه در این زمینه هستیم و در این صورت دریاچه ارومیه مطابق برنامه ای كه پیش بینی شده بود می تواند احیا شود وگرنه صرفا با انتقال آب باز مشكل این دریاچه حل نخواهد شد.

عضو كمیسیون عمران مجلس با اشاره به كشش بازارچه های مرزی در استان آذربایجان غربی، در عین حال بیان كرد: با توجه به اینكه عوارض خروج از كشور افزایش یافته، تردد برای مرز نشینان مناسب نیست چون برای هر تردد خارجی بار اول 200 هزار، بار دوم 300 هزار و بار سوم 400 هزار تومان هزینه كنند و این از عهده مرز نشینان خارج است.

وی افزود: بعد از افزایش چند برابری عوارض، معیشت مرزنشینان آسیب دیده و در مجلس به دنبال تعدیل این میزان هستیم.

مرتبط با این خبر

  • هر رأی مردم به‌مثابه گلوله‌ای به سمت دشمن است

  • دشمن به هنجارشكنان هویت می‌دهد

  •  تأثیری كه حمله ایران به اسرائیل بر برخی اعراب منطقه گذاشت

  • تولیدِ كیفی با تزریق امید به كارگران محقق می‌شود

  • ضرورت معرفی چهره‌های حدیثی و علمی و انقلابی مدفون در آستان عبدالعظیم حسنی (ع) به مردم

  • توفان طبس؛ دست خداوند پشت سر مردم ایران بود

  • جهش تولید؛ در سایه ارتقای معیشت و كنترل تورم

  • نقش‌های توسعه‌بخشی رادیو به‌ویژه در جوامع كوچك تر كماكان پررنگ است

  • دعوت از هنرمندان ایرانی خارج كشور و ترویج فرهنگ بی‌حجابی

  • رهبر انقلاب: با جهش تولید جیب و دست كارگر پُر می‌شود