صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: بسیاری از پزشكان عمومی كشور در شرایط اقتصادی بدی به سر می برند و حتی قادر به تأمین هزینه های روزمره خود هم نیستند.

برنامه "صبح و گفتگو" با موضوع روز پزشك در ارتباط تلفنی با دكتر بشیر خالقی عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس و عضو ناظر شورای عالی نظام پزشكی و دكتر علی دباغ معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشكی تهران از آنتن رادیو گفت و گو پخش شد.

خالقی در مصاحبه با رادیو گفت و گو بیان كرد: با توجه به اهمیت سالروز ولادت حكیم ابوعلی سینا، یكم شهریور "روز پزشك" نام گذاری شده و البته هر روز، روز پزشك است.

وی افزود: پزشكان قشر زحمتكش جامعه هستند و در هشت سال دفاع مقدس و حوادث مختلف در كشور از جمله سیل اخیر خدمات خوبی به مردم ارائه كردند.

عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینكه برخی رسانه ها به پزشكان كم لطفی هایی می كنند گفت: ما باید به این قشر زحمتكش كه از ارزش های جامعه ما محسوب می شوند احترام بگذاریم.

عضو ناظر شورای عالی نظام پزشكی متذكر شد: ممكن است برخی پزشكان نقاط ضعفی داشته باشند اما نباید فقط كار بد این افراد را برجسته كنیم و زحمات این قشر را زیر سوال ببریم چراكه سلامت جامعه در گرو زحمات پزشكان است.

خالقی عنوان كرد: متاسفانه این تصور غلط در جامعه ما شكل گرفته كه پزشك بودن مساوی با پولداری و امكانات است درصورتیكه اینگونه نیست. بسیاری از پزشكان عمومی كشور در شرایط اقتصادی بدی به سر می برند و حتی قادر به تأمین هزینه های روزمره خود هم نیستند.

در ادامه "صبح و گفتگو"، دباغ اظهار داشت: وقتی درباره فردی مانند ابن سینا صحبت می كنیم در واقع به سابقه فرهنگی كشورمان اشاره داریم.

معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشكی تهران افزود: هر پزشك وظایفی دارد و اگر مرتكب خطایی شود باید پاسخگو باشد اما عده ای با هر نیتی دوست دارند این گروه جامعه پزشكی را درخصوص دو موضوع پرداخت ها و كارتخوان ها و ظرفیت دانشگاه های علوم پزشكی تخریب كنند.

وی با بیان اینكه 80 درصد از پزشكان ما در سیستم دولتی كار می كنند افزود: قبل از هر پرداختی به این درصد از پزشكان، مالیات آن ها لحاظ می شود. ما پزشكانی داریم كه نه تنها مالیات خود را می پردازند بلكه خمس و زكات خود را هم پرداخت می كنند. فرض كنیم 20 درصد مابقی پزشكان هم كه در بخش خصوصی كار می كنند مالیات نمی پردازند كه البته اینگونه هم نیست اما آیا به خاطر این 20 درصد، باید 80 درصد پزشكان را هم تخریب كنیم؟

دباغ همچنین در رابطه با ظرفیت دانشگاه های علوم پزشكی گفت: ما با دست خودمان ورودی رشته های علوم انسانی، حقوق، ادبیات، هنر و غیره را بیش از حد كمرنگ و رشته پزشكی را بیش از حد برجسته كرده ایم.

معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشكی تهران با اشاره به اینكه شأن پزشكی به عنوان یك جایگاه و ارزش در جامعه و فرهنگ ما حفظ شده گفت: این شأن مبتنی بر حس انسان دوستی و كمك به هم نوع است. درصد كمی از اعضای جامعه پزشكی مانند هر قشر دیگری مواردی را در تبادلات مالی رعایت نمی كنند كه این موضوع باید توسط خود این قشر پالایش شود.

دباغ در خاتمه عنوان كرد: آمار رسمی میزان اشتباهات و تخلفات حرفه ای در گروه پزشكی از میانگین كل جامعه بسیار كمتر و میزان پاسخگویی این گروه نسبت به میانگین كل جامعه در دسترس تر و بیشتر است. همچنین میزان تبعیت صنف پزشكی از قانون نسبت به میانگین جامعه بیشتر است و بسیارند افرادی كه به صورت گمنام كار می كنند اما متاسفم عده ای درصدد از بین بردن این بخش از فرهنگ جامعه هستند.

مرتبط با این خبر

  • دشمن به هنجارشكنان هویت می‌دهد

  •  تأثیری كه حمله ایران به اسرائیل بر برخی اعراب منطقه گذاشت

  • تولیدِ كیفی با تزریق امید به كارگران محقق می‌شود

  • ضرورت معرفی چهره‌های حدیثی و علمی و انقلابی مدفون در آستان عبدالعظیم حسنی (ع) به مردم

  • توفان طبس؛ دست خداوند پشت سر مردم ایران بود

  • نقش‌های توسعه‌بخشی رادیو به‌ویژه در جوامع كوچك تر كماكان پررنگ است

  • جهش تولید؛ در سایه ارتقای معیشت و كنترل تورم

  • دعوت از هنرمندان ایرانی خارج كشور و ترویج فرهنگ بی‌حجابی

  • رهبر انقلاب: با جهش تولید جیب و دست كارگر پُر می‌شود

  • دستگاه‌های فرهنگی در مقوله حجاب كم‌كاری كرده‌اند