display result search
رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران گفت: ما بعد از هفت ماه دوندگی به عدد و ارقامی رسیدیم اما جلوی اعلام همین قیمت ها هم گرفته شد.
برنامه "صبح و گفتگو" با موضوع گرانی قیمت نان های سنتی در ارتباط تلفنی با بیژن نوروز مقدم رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران از آنتن رادیو گفت و گو پخش شد.
رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران در مصاحبه با رادیو گفت و گو بیان كرد: قیمت نان از سال 1393 تاكنون افزایش نیافته و این مشكلاتی را برای نانوایان و مصرف كنندگان ایجاد كرده است.
وی افزود: سازمان حمایت در سال 1393 بعد از گذشت سه سال از نرخ قبلی، با آنالیز خود افزایش قیمتی را برای ما در نظر گرفت. در سال بعد تورم 12 درصدی داشتیم و درآمدها كوچك و كوچك تر شد تا اینكه هم اكنون پنج سال از نرخ قبلی نان گذشته و نانوایان هیچ راه گریزی ندارند لذا به هر طریقی سعی می كنند واحد خود را سرپا نگه دارند و دچار تعطیلی و ورشكستگی نشوند.
نوروز مقدم عنوان كرد: واحدهای دولتی پز ما بعد از گذشت پنج سال، هم اكنون نان بربری سنتی را به قیمت هزار تومان، نان تافتون به قیمت 400 تا 500 تومان و لواش هم بین 200 تا 250 تومان می فروشند و قیمت ها تقریبا ثابت است اما اینكه گفته می شود نان بربری سنتی تا قیمت 2500 تومان فروخته می شود مربوط به آزادپز هاست.
رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران با بیان اینكه آزادپز ها قیمت ندارند و بر اساس هزینه های تحمیل شده، مجاز به محاسبه و برآورد قیمت نان هستند یادآور شد: آزادپزها تنها 20 درصد از نانوایی های تهران را تشكیل می دهند و 80 درصد مابقی دولتی پز هستند.
نوروز مقدم در "صبح و گفتگو" مطرح كرد: اگر امكاناتی برای نانوایان آزادپز فراهم شود و نانوایان از اینكه قانون جدیدی آنها را در منگنه قرار نخواهد داد مطمئن باشند قطعاً به سمت آزادپزی گرایش پیدا می كنند اما از آنجایی كه قانون زمان و متولی خاصی برای این صنف تعیین نكرده نانوایان هم تمایلی به آزادپزی ندارند.
رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران یادآور شد: ما بعد از هفت ماه دوندگی به عدد و ارقامی رسیدیم اما جلوی اعلام همین قیمت ها هم گرفته شد، جالب اینكه قیمت های تعیین شده قیمت های وحشتناكی نیستند. به عنوان مثال لواش 210 تومانی، 50 تومان افزایش قیمت داشته و این عدد بزرگی نیست.