صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

زینب سلیمانی گفت: به نظرم فعالیت در شبكه‌های اجتماعی بسیار مهم است، زیرا می‌توان موضوعات مختلفی از جهان تشیع را مطرح كرد، فضائی كه طرح مسائل در آن بسیار انعكاس دارد. لذا فعالیت ما به صورت مستمر و نه مقطعی بسیار اهمیت دارد.

برنامه "گفت‌وگوی سیاسی" با موضوع (بررسی بازتاب راهپیمایی بزرگ اربعین و حضور میلیونی مسلمانان در رسانه‌های مختلف) با حضور زینب سلیمانی، كارشناس رسانه روانه آنتن شبكه رادیویی گفت‌وگو شد.

زینب سلیمانی در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو اظهار كرد: امسال علاوه بر آن‌كه رسانه‌های معاند سعی كردند كه خبر پیاده‌روی اربعین را بایكوت كنند، مسائل حاشیه‌ای آن‌را دامن زدند، به عبارتی شبكه‌هایی مانند بی. بی. سی، من و تو و ایران اینترنشنال به وقایع اربعین پرداختند، اما در زمینه جعل اخبار و وارونه كردن واقعیت یا پررنگ كردن حاشیه‌ها فعال بودند، این نوع نگاه آنها به اربعین به دلیل ترسی است كه از قدرت گرفتن بیش از پیش شیعیان دارند.

وی افزود: وقتی شبكه‌های مختلف را بررسی می‌كردم، در شبكه من و تو، همایش اربعین را مانوری برای جمهوری اسلامی اعلام كردند و حتی در برنامه‌هایشان به نوعی اشاره داشتند در حالی كه مشكلات اقتصادی در داخل ایران وجود دارد، جمهوری اسلامی بیشتر مسائل مالی اربعین را تامین كرد و به زائران اعلام كرد برای رفتن آنها به پیاده‌روی اربعین هیچ مشكل از لحاظ امكانات وجود ندارد. این نوع خبرپراكنی باعث شد، برخی در داخل هم كه گوش به حرف این نوع رسانه‌ها دارند در انظار عمومی به آن می‌پرداختند.

كارشناس رسانه ادامه داد: چرا ما به عنوان شیعیان با تكیه بر شبكه‌های اجتماعی هر چند وقت یكبار با موضوعات مختلف مذهبی را رسانه‌ای كنیم، چنان‌كه چند روز قبل از اربعین جوانان چند كشور مسلمانان به همراه ایران توانستند برای چند ساعتی توفان توئیتری راه بیندازند و موضوع اربعین را در منظر توجه سایر افراد قرار دهند و برای افرادی كه شناختی از اربعین ندارند ایجاد سوال كنند كه اربعین چیست؟ به نظرم ما به عنوان افراد فعال در حوزه رسانه باید به مناسبت‌های مختلف در فضای مجازی فعال باشیم و با پرداختن یك موضوع از جهان اسلام قدرت شیعه را به دیگران نشان دهیم.

زینب سلیمانی گفت: همان‌طور كه غربی‌ها با رسانه‌های مختلف سعی دارند مسائل مهمی در جهان اسلام مانند اربعین را به حاشیه برانند و بازتاب كمرنگ و پرحاشیه‌ای از آن انعكاس دهند، ما باید با استفاده از همین بستری كه غربی‌ها آماده كردند، قدرت جهان شیعه را به آنها نشان دهیم تا دریابند با گذر از همه فیلترها و محدودیت‌ها می‌توانیم مسائل مهم را بازتاب دهیم و به گوش جهانیان برسانیم و برای چند ساعتی آنها را نسبت به مسائل بخشی دیگر از جهان به نام جهان اسلام آشنا كنیم.

وی افزود: به نظرم فعالیت در توئیتر بسیار مهم است با توجه به این‌كه جمعیت زیادی عضو آن هستند و می‌توان موضوعات مختلفی از جهان تشیع را در آن به صورت هشتك مطرح كرد و چند ساعتی این فضای را به تبلیغ موضوعات مهم جهان تشیع اختصاص داد، لذا فعالیت ما به صورت مستمر و نه مقطعی بسیار اهمیت دارد، زیرا طرح مسائل در این فضا بسیار انعكاس دارد.

كارشناس رسانه در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو بیان كرد: وقتی ما بتوانیم یك موضوع مهمی مانند پیاده‌روی اربعین را با هر امكاناتی در فضای مجازی و شبكه‌های اجتماعی مطرح كنیم، با طرح آن در فضایی كه مخاطبان بسیاری دارد، می‌توانیم توجه بسیاری را نسبت به چیستی آن جلب كنیم و با تبلیغات خودجوش رسانه‌ای نسبت به برخی مسائل واكنش نشان دهیم و دست دشمن را نسبت به تبلیغات یكطرفه یا افزودن حس بدگمانی به مراسم و مسائل جهان اسلام را از بین ببریم و به جای آن نوعی نگاه مثبت و همراه از سراسر جهان نسبت به اربعین و سایر مراسم و آئین‌های مهم جهان اسلام ایجاد كنیم و خودمان بدون واسطه با مخاطبان خارج از جهان اسلام ارتباط برقرار كنیم و از كم و كیف آنچه می‌گذرد با مخاطبان فضای مجازی سخن بگوییم.

مرتبط با این خبر

  • شعله‌ور شدن اعتراضات ضد اسرائیلی در دانشگاه‌های آمریكا

  • سریلانكا بستر همكاری‌های گسترده با كشورمان را در اختیار دارد

  • هر رأی مردم به‌مثابه گلوله‌ای به سمت دشمن است

  • دشمن به هنجارشكنان هویت می‌دهد

  •  تأثیری كه حمله ایران به اسرائیل بر برخی اعراب منطقه گذاشت

  • تولیدِ كیفی با تزریق امید به كارگران محقق می‌شود

  • ضرورت معرفی چهره‌های حدیثی و علمی و انقلابی مدفون در آستان عبدالعظیم حسنی (ع) به مردم

  • توفان طبس؛ دست خداوند پشت سر مردم ایران بود

  • نقش‌های توسعه‌بخشی رادیو به‌ویژه در جوامع كوچك تر كماكان پررنگ است

  • جهش تولید؛ در سایه ارتقای معیشت و كنترل تورم