صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

سید مهدی رفیعی‌راد گفت: اساس كار فرقه‌سازی انگلیس و آمریكا خدشه‌دار كردن وحدت است، وحدت یعنی كنار هم بودن و همدل به سمت هدفی در حركت و فعالیت بودن. دشمنان آن فعالیت وحدت‌آفرین را سست می‌كنند یا از بین می‌برند.

برنامه "گفت‌وگوی سیاسی" با موضوع (بررسی اهمیت شناسایی شگرد دشمن در بسط و گسترش شیعه انگلیسی و اسلام آمریكایی در بین مسلمانان و راهكارهای مقابله با آن) با حضور دكتر سید مهدی رفیعی‌راد، كارشناس مسائل استراتژیك روانه آنتن شبكه رادیو گفت‌وگو شد.

سید مهدی رفیعی‌راد در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو اظهار كرد: آمریكا از اخلاق جمعی 1970 فاصله گرفته، برای همین فردی با بی‌اخلاقی رئیس‌جمهور می‌شود، چنین رویكرد نشان می‌دهد كه آمریكا هم مشكل دارد. از طرفی امروز برخی بحث نظریه فروپاشی آمریكا به 50 ایالات خودش و تبدیل به 50 كشور را مطرح كردند، بحث جدی و مهمی است. حال اگر سراغ فرقه‌سازی انگلیس و آمریكا در خاورمیانه برویم، آنها به دو حوزه ورود پیدا می‌كنند، یك بحث نظام اعتقادی است كه این ورود بسیار اندك است.

وی افزود: حال باید دید این فرقه‌ها كجا تولید می‌شوند، آنها در حوزه‌های علمیه تولید می‌شوند. اكنون در افغانستان و پاكستان مدارس علمیه را فعال كردند و در حال تربیت وهابی هستند، گوشه كوچكی از ورود به نظام اعتقادی است و تنها طلبه‌ها را تربیت می‌كنند. بیشتر این فرقه‌ها را در نظام ارزشی می‌بینیم. نظام ارزشی آنها همان چیزی است كه در اسلام مشهور است، مسلمانانی كه مقید به مستحبات هستند كه ظاهر و پوسته‌ای از دین را رعایت می‌كنند.

كارشناس مسائل استراتژیك ادامه داد: واقع شناخت آنها دشوار است، همان محاسن و همان ادا و اطوار كه در میان خودشان بیشتر الگوی رفتاری اهل‌سنت را دارند. چگونه می‌توانیم آنها را بشناسیم؟ مخاطب ما باید بداند این یك الگوی شناخت دوست و دشمن است. ابتدا باید دید موضع‌گیری بهائیان، وهابیان، داعش و جبهه‌النصره نسبت به رژیم صهیونیستی چیست؟ رژیمی كه سربازش برای تفریح آدم می‌كشد؟ كجا چنین رفتاری دیده می‌شود، شاید برخی از روی عقده یا عصبیت و مشكلات روانی به ویژه در آمریكا دست به چنین جنایتی بزنند، اما انسان سالم چنین رفتاری با هم نوع خود نمی‌كند.

سید مهدی رفیعی‌راد گفت: وهابیان، بهائیان، داعش و جبهه‌النصره در نفی یا رد رژیم صهیونیستی ساكت هستند و حرفی نمی‌زند. از آن سو برخی با لباس روحانیت مدعی اخلاص و تطبیق عملشان با مكتب اهل بیت(ع) هستند، در واقع وقتی اسلام را تقسیم می‌كنیم، دو فرقه از آن درمی‌آید، نخست وفاداران به مكتب اهل‌بیت كه شیعیان هستند و وفاداران به مكتب خلفا مذاهب اربعه مشهورند. در این میان برخی تظاهر می‌كنند كه پیرو مكتب اهل‌بیت هستند، نماز و عبادت و رفتارشان شبیه به شیعیان است، چگونه باید آنها را بشناسیم؟

وی افزود: در حدیثی از امام صادق(ع) داریم كه ایمان دیده نمی‌شود، اما اثر ایمان چند جا جلوه می‌كند، اگر بخواهیم به صورت عمیق درباره ایمان صحبت كنیم، بحث ما میان ایمان، كفر و شرك است، در یك طرف ایمان قرار دارد و طرف دیگر كفر. ما قائل به كفر فرقه‌های به ظاهر اسلامی هستیم. آنها كه ظاهر دارند، شیعه انگلیسی هستند و بقیه هم كافرند. چگونه باید آنها را بشناسیم؟ امام صادق(ع) در حدیت ایمان می‌فرمایند: ایمان در صدق و امانت خودش را نشان می‌دهد. لذا فرد مسلمان شیعی صدق در كلام دارد، صدق در سخن و گوش دادن.

كارشناس مسائل استراتژیك ادامه داد: اساس كار فرقه‌سازی انگلیس و آمریكا خدشه‌دار كردن وحدت است، وحدت یعنی كنار هم بودن و همدل به سمت هدفی در حركت و فعالیت بودن. دشمنان آن فعالیت وحدت‌آفرین را سست می‌كنند یا از بین می‌برند. لذا اساسی‌ترین كاری كه انجام می‌دهند، از بین بردن وحدت برای یك هدف مشترك است. جنس كارشان هم به حوزه عملیات روانی برمی‌گردد، همان‌طور كه می‌دانید دكترین عملیات روانی میل به غافلگیری می‌كند، اما ذات عملیات روانی ایجاد تردید است و تمام فعالیت‌های آنها به سمت تردید حركت می‌كند.

سیدمهدی رفیعی‌راد در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو بیان كرد: گاهی دشمن درباره یك موضوع ایجاد شبهه می‌كند و این شبهه را هزاران بار تكرار می‌كند، مغز ما نیز عادت‌پذیر است، با استفاده از این ترفند سعی می‌كنند كه در میان افراد رخنه كنند و آنها را به سمت خود بكشانند. لذا در حوزه جنگ نرم پیچیده عمل می‌كنند؛ بنابراین یك وجهش ایجاد تردید در باورهای ما و وجه دیگر آن و جای دیگر حب و بغض است. مثلا شنیدم برای قمه‌زنی در انگلیس 200 تا 400 كارت پخش كرده بودند، بعد برخی افراد كه به پیاده روی اربعین رفتند، تعریف كردند كه برخی در كنار حرم قمه زدند و چون جمعیتشان زیاد بوده، نتوانستند مانع آنها شوند. حالا فردی از آنها فیلم می‌گیرد و این صحنه خشن در شبكه‌های اجتماعی پخش می‌شود.

مرتبط با این خبر

  • دشمن به هنجارشكنان هویت می‌دهد

  •  تأثیری كه حمله ایران به اسرائیل بر برخی اعراب منطقه گذاشت

  • تولیدِ كیفی با تزریق امید به كارگران محقق می‌شود

  • ضرورت معرفی چهره‌های حدیثی و علمی و انقلابی مدفون در آستان عبدالعظیم حسنی (ع) به مردم

  • توفان طبس؛ دست خداوند پشت سر مردم ایران بود

  • جهش تولید؛ در سایه ارتقای معیشت و كنترل تورم

  • نقش‌های توسعه‌بخشی رادیو به‌ویژه در جوامع كوچك تر كماكان پررنگ است

  • دعوت از هنرمندان ایرانی خارج كشور و ترویج فرهنگ بی‌حجابی

  • رهبر انقلاب: با جهش تولید جیب و دست كارگر پُر می‌شود

  • دستگاه‌های فرهنگی در مقوله حجاب كم‌كاری كرده‌اند