صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

عضو پژوهشكده خانواده مركز الگوی پیشرفت اسلامی گفت: كسانی كه به دنبال براندازی نظام جمهوری اسلامی هستند با فروپاشی خانواده و انقلاب جنسی در ایران درصدد نابودی این نظام هستند.

برنامه "گفت و گوی فرهنگی" رادیو گفت و گو با نیم نگاهی به بحران در خانواده های امروزی و با حضور دكتر مجید محمودیان روانشناس و مشاور خانواده و عضو پژوهشكده خانواده مركز الگوی پیشرفت اسلامی ایرانی روانه آنتن شد.

محمودیان با اشاره به ابعاد مختلف بحران در خانواده های امروزی گفت: برخلاف دهه های گذشته كه فاصله بین بلوغ تا ازدواج پنج تا شش سال طول می كشید اما امروز این فاصله به 20 سال افزایش یافته است. در حال حاضر پسران قبل از 15 سالگی دچار بلوغ زودرس می شوند اما در 30 سالگی ازدواج می كنند.

وی افزود: دوستی های پرخطر و رابطه های دوست دختر و دوست پسر، افراد را برای ازدواج دچار آسیب های روانی و اجتماعی و اخلاقی می كند.

عضو پژوهشكده خانواده مركز الگوی پیشرفت اسلامی ایرانی عدم تشكیل به موقع خانواده را به عنوان یكی از دلایل افزایش آمار طلاق در خانواده های ایرانی عنوان كرد و گفت: در حال حاضر شرایط متنوع برای تشكیل یك خانواده با هم همپوشانی و همخوانی ندارد بدین معنا كه بلوغ روانی و جنسی در یك سنی اتفاق میافتد و بلوغ اقتصادی، اجتماعی و عقلی در سالهای دیگر حاصل می شود.

این مشاور خانواده بیان داشت: افراد وارد شرایطی می شوند كه آموزش ها و مهارت های ارتباط با جنس مخالف را دریافت نكرده اند و متاسفانه میزان آسیب در دختران به مراتب بیشتر است چراكه دختران از نظر عاطفی و روانی حساس ترند.

وی با اشاره به نقش پررنگ شبكه های اجتماعی و اینترنت در بمباران تحریك غریزه جوانان و ایجاد نیازهای كاذب گفت: دمیدن به این عطش تمام نشدنی در حالیكه امكان آن هم وجود ندارد فقط فشار روحی روانی و جنسی را بر جوانان تشدید می كند.

محمودیان همچنین در ادامه اظهارات خود به تهاجم فرهنگی و مقاصد دشمنان نظام جمهوری اسلامی در این خصوص اشاره و بیان كرد: كسانی كه به دنبال براندازی نظام جمهوری اسلامی هستند رسماً اعلام كردند كه با فروپاشی خانواده و انقلاب جنسی در ایران درصدد نابودی این نظام هستند.

وی با بیان اینكه جوانان در شرایط كنونی دچار هجمه های گسترده از تبلیغات و هیجانات و فیلم ها شده اند افزود: دوره تربیت به سه دوره هفت ساله تقسیم می شود كه فرزندان در هفت سال دوم زندگی، در ریل آموزش و پرورش تربیت می شوند و در 13 و 14 سالگی باید برای دوره سوم تربیت یعنی برای بزرگسالی آماده شوند اما متاسفانه دانش آموزان در این سن همان درس هایی را می خوانند كه قبل از آن می خواندند.

عضو پژوهشكده خانواده مركز الگوی پیشرفت اسلامی ایرانی تأكید كرد: نظام های برنامه ریزی، آموزشی، شغلی و تربیتی در كشور ما باید طوری باشد كه همزمان با رشد نیازهای جنسی افراد، رشد عقلانی، عاطفی، اجتماعی و اقتصادی نیز به یك سطح قابل قبولی برسد تا در معرض ازدواج قرار گیرند.

این روانشناس افزود: جوان باید به این بلوغ عقلی برسد كه هدف از ازدواج صرفاً توجه به غریزه جنسی نیست و به دنبال ازدواج تعهد و مسئولیت و كاركردهای اجتماعی متنوعی شكل خواهد گرفت كه البته این بلوغ عقلی با كسب مهارت ها و آموزش های مختلف حاصل می شود.

محمودیان با بیان اینكه مشاره های قبل ازدواج به افزایش شناخت افراد از باورهای خود كمك می كند گفت: فرد باید معیارهای عقلانی انتخاب همسر را برای خود تعریف كند درغیر این صورت انتخاب او درگیر احساسات می شود.

وی مطرح كرد: متاسفانه امروز نظام توسعه مبتنی بر فرهنگ غربی و عدم برنامه ریزی صحیح شرایطی را ایجاد كرده كه خواستگار هم كفو برای دختران تحصیلكرده ی شاغلِ با درآمد بالا وجود نداشته باشد.

عضو پژوهشكده خانواده مركز الگوی پیشرفت اسلامی ایرانی در پایان ابراز داشت: ما زن را در فرهنگمان ریحانه تعریف می كنیم نه قهرمان و این تصور كه زنان باید مدیریت مالی خانواده را بر عهده گیرند غلط است. دختر خوشبخت دختری نیست كه دستش در جیبش باشد بلكه دختری خوشبخت است كه دستش در جیب شوهرش باشد.

مرتبط با این خبر

  • دشمن به هنجارشكنان هویت می‌دهد

  •  تأثیری كه حمله ایران به اسرائیل بر برخی اعراب منطقه گذاشت

  • تولیدِ كیفی با تزریق امید به كارگران محقق می‌شود

  • ضرورت معرفی چهره‌های حدیثی و علمی و انقلابی مدفون در آستان عبدالعظیم حسنی (ع) به مردم

  • توفان طبس؛ دست خداوند پشت سر مردم ایران بود

  • نقش‌های توسعه‌بخشی رادیو به‌ویژه در جوامع كوچك تر كماكان پررنگ است

  • جهش تولید؛ در سایه ارتقای معیشت و كنترل تورم

  • دعوت از هنرمندان ایرانی خارج كشور و ترویج فرهنگ بی‌حجابی

  • رهبر انقلاب: با جهش تولید جیب و دست كارگر پُر می‌شود

  • دستگاه‌های فرهنگی در مقوله حجاب كم‌كاری كرده‌اند