صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

ابراهیم حیدری با بیان اینكه وزارت ارشاد در چند سال گذشته برنامه های خوبی را در حوزه های كودك طراحی كرده، گفت: یكی از این برنامه ها جام باشگاه های كتابخوانی كودك و نوجوان و قصد داریم این باشگاه ها را به بیش از 35 هزار عدد برسانیم.

برنامه «شو پنجره بگشا» رادیو گفت و گو با موضوع روز كتاب كودك با ابراهیم حیدری مدیركل دفتر مطالعات و برنامه ریزی فرهنگی و كتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به صورت تلفنی گفتگو كرد.

ابراهیم حیدری با بیان اینكه وزارت ارشاد در چند سال گذشته برنامه های خوبی را در حوزه های كودك طراحی كرده است، گفت: یكی از این برنامه ها جام باشگاه های كتابخوانی كودك و نوجوان در سرتا سر كشور است. 25 هزار باشگاه در سرتا سر كشور از جنوبی ترین استان كشور تا شمالی ترین و از شهر و روستا ایجاد شده است.

وی به تسهیلاتی كه به اعضای این باشگاه داده می شود اشاره كرد و عنوان كرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به همه اعضای باشگاه 50 درصد یارانه خرید كتاب تا سقف 60 هزار تومان می دهد.

مدیركل دفتر مطالعات و برنامه ریزی فرهنگی و كتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: نزدیك به 20 هزار مربی در یك سال گذشته در شهر ها و استان های كشور آموزش دیده اند و این افراد مسئولیت باشگاه های كتابخوانی را در سرتا سر كشور بر عهده دارند.

وی با اظهار به اینكه این باشگاه ها به عنوان یك مطالبه اجتماعی و یا یك پویش كتابخوانی در نقاط مختلف كشور چه به صورت حضوری و چه به صورت مجازی تشكیل می شود، گفت: در این باشگاه ها بچه ها كتاب می خوانند و آن را نقد می كنند و با آثار نویسندگان آشنا می شوند و به نویسندگان نامه می نویسند و در مورد كتاب ها فیلم تهیه می كنند. در مورد موضوعات اجتماعی، فرهنگی و بهداشتی فیلم و كلیپ تهیه می كنند و در چهار بخش با هم رقابت می كنند.

حیدری با اشاره به ترویج باشگاه های كتابخوانی كودك و نوجوان گفت: این باشگاه ها را با همكاری نهاد و دستگاه ها در روستا ها و شهرها و در مكان های عمومی مثل مساجد، پایگاه های بسیج، مدارس، كتابخانه ها و جاهای مختلف تشكیل می دهیم و با یك برنامه ریزی در نظر داریم این باشگاه ها را به بیش از 35 هزار باشگاه برسانیم.

وی با بیان اینكه وزارت ارشاد به آثار تالیفی در حوزه كتاب كودك و نوجوان كمك های شایانی كرده است، افزود: این كتاب ها در حوزه خرید در اولویت حمایت های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. همچنین برنامه های دیگری انجام شده كه به تشكل های این حوزه كمك كرده تا بتواند با توجه به ظرفیت های بومی و محلی و آداب و آیین محلی خودمان بتوانیم داستان های محلی و ظرفیت های بومی و ظرفیت های ایرانی اسلامی مان را تقویت كنیم.

مدیركل دفتر مطالعات و برنامه ریزی فرهنگی و كتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خاتمه به پویش «كتاب در خانه» اشاره كرد و گفت: با توجه به ایام تعطیلات نوروزی و خانه نشینی مردم به علت كرونا، امیدواریم بچه ها به پویش «كتاب در خانه» بپیوندند و هر آنچه كه در مورد یك كتاب بخواهند معرفی كنند در یك كلیپ یك دقیقه ای برای بفرستند.

وی افزود: متقاضیان می توانند در سایت bookpromotion.ir یا سایت ترویج كتابخوانی در ایران مراجعه كنند. آنجا ثبت نام كنند و كلیپ هایشان را بارگذاری كنند.

مرتبط با این خبر

  • شعله‌ور شدن اعتراضات ضد اسرائیلی در دانشگاه‌های آمریكا

  • سریلانكا بستر همكاری‌های گسترده با كشورمان را در اختیار دارد

  • هر رأی مردم به‌مثابه گلوله‌ای به سمت دشمن است

  • دشمن به هنجارشكنان هویت می‌دهد

  •  تأثیری كه حمله ایران به اسرائیل بر برخی اعراب منطقه گذاشت

  • تولیدِ كیفی با تزریق امید به كارگران محقق می‌شود

  • ضرورت معرفی چهره‌های حدیثی و علمی و انقلابی مدفون در آستان عبدالعظیم حسنی (ع) به مردم

  • توفان طبس؛ دست خداوند پشت سر مردم ایران بود

  • نقش‌های توسعه‌بخشی رادیو به‌ویژه در جوامع كوچك تر كماكان پررنگ است

  • جهش تولید؛ در سایه ارتقای معیشت و كنترل تورم