صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

رئیس اداره مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با ابراز نگرانی از ترافیك در خیابان‌ها و جاده‌ها گفت: اگر هموطنان تا این اندازه نسبت به سلامت خود و دیگران سهل انگاری كنند قطعاً دوباره دچار آسیب خواهیم شد.

به گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، دكتر «حسین عرفانی» رئیس اداره مراقبت مركز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی با موضوع آخرین وضعیت كرونا در كشور اظهار داشت: بیماری كرونا یك بیماری نوپدید با میزان سرایت نسبتاً بالایی است كه اگر عزم ملی اعمال نشود می‌تواند تبعات غیرقابل جبرانی در حوزه سلامت و بلكه در كل اركان جامعه داشته باشد.

وی در رابطه با عوامل موثر بر میزان سرایت این بیماری گفت: در دوره واگیری این بیماری نمی‌توان كاری كرد و افراد مبتلا حدود چهار هفته می‌توانند بیماری را به دیگران انتقال دهند، اما با كاهش میزان مواجهات اجتماعی افراد از طریق فاصله گذاری اجتماعی و رعایت بهداشت فردی می‌توان انتشار این بیماری را كنترل كرد.

رئیس اداره مراقبت مركز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با ابراز نگرانی از ترافیك روز گذشته در معابر و خیابان‌ها و جاده‌های كشور اظهار كرد: اگر قرار باشد هموطنان تا این اندازه نسبت به سلامت خود و دیگران سهل انگاری كنند قطعاً دوباره دچار آسیب خواهیم شد و زحمات گذشته به هدر خواهد رفت.

عرفانی متذكر شد: اگر امكان فاصله گذاری اجتماعی مثلاً در اتوبوس برای ما فراهم نباشد باید از ماسك استفاده كنیم و اگر احساس كسالت و سرماخوردگی داریم آن را جدی بگیریم و از خانه بیرون نرویم چراكه ممكن است این علائم در ما خفیف باشد، اما با انتقال به دیگران موجب بیماری سخت و حتی مرگ افراد شویم.

رئیس اداره مراقبت مركز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت شرایط جدید را فرصتی برای تبدیل رفتار‌های بهداشتی به یك عادت دانست و گفت: البته ما نباید در انجام رفتار‌های بهداشتی افراط كنیم و وسواس به خرج دهیم، اما برای جلوگیری از انتقال بیماری به دیگران باید مراقبت‌های بهداشتی را تا حد مناسبی انجام دهیم.

این مقام مسئول معتقد است كه با حفظ مسائل بهداشتی و جلوگیری از سرایت این بیماری می‌توان به گونه‌ای رفتار كرد كه كشورمان به تعطیلی كشیده نشود.

عرفانی افزود: كشور باید با حفط شرایط بهداشتی در حوزه اجتماعی و اقتصادی و خدماتی به فعالیت‌های خود ادامه دهد كه البته این نیازمند هماهنگی بین بخشی دستگاه‌ها و مشاركت مردم است.

مرتبط با این خبر

  • دشمن به هنجارشكنان هویت می‌دهد

  •  تأثیری كه حمله ایران به اسرائیل بر برخی اعراب منطقه گذاشت

  • تولیدِ كیفی با تزریق امید به كارگران محقق می‌شود

  • ضرورت معرفی چهره‌های حدیثی و علمی و انقلابی مدفون در آستان عبدالعظیم حسنی (ع) به مردم

  • توفان طبس؛ دست خداوند پشت سر مردم ایران بود

  • نقش‌های توسعه‌بخشی رادیو به‌ویژه در جوامع كوچك تر كماكان پررنگ است

  • جهش تولید؛ در سایه ارتقای معیشت و كنترل تورم

  • دعوت از هنرمندان ایرانی خارج كشور و ترویج فرهنگ بی‌حجابی

  • رهبر انقلاب: با جهش تولید جیب و دست كارگر پُر می‌شود

  • دستگاه‌های فرهنگی در مقوله حجاب كم‌كاری كرده‌اند