بابک احمدی خبرنگار، روزنامهنگار و منتقد هنری در رادیو گفتوگو اذعان کرد: مدیران فرهنگی باید نگاه مدیریت و سیاستگذاری خود را تغیییر داده و برای رشدفناوریهای نوین بسترسازی کنند.
بابک احمدی خبرنگار، روزنامه نگار و منتقد هنری در برنامه گفتگوی فرهنگی گفت: تئاترهای دنیا برای پخش آنلاین اجراها سالنها را تجهیز کردند ما نیز حتی اگر در بخش خصوصی از این تجربه استفاده میکردیم، در بخش دولتی، دولت به معنای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره کل هنرهای نمایشی در این مورد باید ورود میکرد، به شکلی که خواستار مجوز شود، پیرامون این بحث حتی برای تئاترها و فستیوال آنلاین آن در یکی از شبکههای اجتماعی نیز نیاز به مجوز دارند پس در یک پروسه زمانبر گرفتار میشویم.
وی ادامه داد: اگر میخواهیم توسعه دیجیتال داشته باشیم پس نباید ذهنیت مسدود کننده راجع به دیجیتال آنلاین وجود داشته باشد، اما مسئولان دراین بحث به جامعه هنری که برنامه ریزی و مدیریت میکنند توجه ندارند.
احمدی بیان داشت: بر اساس روانشناسی هر امر نویی که در تاریخ اتفاق بیافتد یک سری اذهان احساس خطر میکنند، و در مواجه اول مانع ایجاد میکنند و اینوضعیت باعث میشود مدیر هنری بخواهد سرمایه خودرا دراین راه بگذارد، هر لحظه تبصره میآید، پس اگر بخش خصوصی هم دیجیتال میکردند بخشنامهها جلو کارآنها را میگرفت.
این روزنامه نگار و منتقد هنر ادامه داد : در بررسی تاریخچه مواجهه مسئولان با اینترنت از دهه نود که اینترنت در کشور رواج یافت متوجه ددگاه مدیران فرهنگی با پدیدهها نوظهور میشویم، اگر ذهنیت روشن و پذیرایی وجود داشته باشد و قابلیتها و امکانات را بشناسند و نگاهی به آوردههای استارتاپها داشته باشد که با وجود تحریمها در شرکتهای دانش بنیان و استارتاپها چگونه جوانهای ما با وجود تحریمها تولید فکر میکردند و ارزآوری داشتند شاید این حالت تدافعی کنتر میشد.
وی افزود: تولید فکر و ایده در دنیا حرف اول را میزند و ظهور آن به رسمیت شناختن و آزادی فضای اینترنت است تا نیاز نباشد برای عبور از فیلترها تلاش کرد این موانع در سطح کلان است و در بخش کوچکتر مدیران میانی در حوزه فرهنگ مطرح است که معمولا نسبتی با حوزهای کار میکنند ندارند و مدیری که امروز در حوزه فرهنگی مشغول تصمیم گیری است وقت سال دیگر ممکن است در حوزه تاکسیرانی مدیر باشد چگونه برای چندسال آینده حوزه فرهنگ دغدغه دارد و برنامه ریزی میکند.
احمدی بیان داشت: آیا دولت آمادگی و درک و خواست و این سواد را دارد به سمت دیجیتال شدن و بالارفتن سرعت اینترنت برود؟ هر زمان امکانات در اختیار مردم قرارگرفت به این سمت میرود وقتی هنرمند میبیند این بسترفراهم نیست تاجای امکان از این فضا به نفع خود استفاده میکند.
این روزنامه نگار و منتقدهنری افزود: در مباحث هنری نباید که به دام تکنولوژی افتاد نگاه انتقادی نه به معنای سنتی که مخالف است با تکنولوژیها بلکه به صورت است که نباید جنون آمیز حرکت کنیم که فردا جای بازیگران تکنولوژی ربات جلو دوربین قرار بگیرند؛ تا کجا قرار است از تکنولوژی استفاده کرد بحث ما راجع به فیک است، یک حقیقتی وجود دارد، حقیقت محض خود انسان است و نمیتوان همه چیز را به ربات و تکنولوژی واگذار کرد پس باید تلاش بکنیم هنرمندان و بازیگران خوب تربیت کنیم.
احمدی در پایان افزود: هیچ چیزی در فضای تکنولوژی جای دیگری را نمیگیرد شاید نت فیلیکس جای ویدئو آمده است اما جای آن را نگرفته است و تکنولوژی هم هیچگاه جای انسان را نمیگیرد.