مقدم با بیان اینکه سازمان فرهنگی هنری با وجود آسیبها توانسته همچنان مخاطبان خود را حفظ کند گفت: این سازمان، انتقال فرهنگی درون نسلی را به خوبی در تمام نقاط تهران انجام داده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو گفت و گو، دکتر شیوا مقدم دکترای مدیریت فرهنگی، استاد دانشگاه و رئیس فرهنگسرای خانواده با برنامه «گفتگوی فرهنگی» در مورد چرایی عدم اقبال به برنامهها در فرهنگسراها در قیاس با دهههای پیشین مصاحبه کرد.
مقدم با بیان اینکه بسیاری از کسانی که در حوزه هنری میدرخشند از سازمان فرهنگی هنری آغاز کردهاند گفت: این سازمان یک مرکز استعدادیابی است و کسانی که وارد آن میشوند میتوانند در هر حوزهای شروع به فعالیت داشته باشند.
وی همچنین ادامه داد: سازمانهای فرهنگی هنری در تمام نقاط شهر تهران گستردگی دارد و به ارائه خدمات میپردازند.
این استاد دانشگاه با بیان نمیتوان گفت سازمانهای فرهنگی هنری شور و شوق گذشته را ندارد اظهار کرد: در گذشته تعداد سازمانها و همچنین نیروی انسانی آنها کمتر بود؛ اما امروزه تعداد سازمانها بیشتر شده که در حوزههای مختلف ارائه خدمات میدهد و لذا این سازمانها در ارتقای فرهنگ عمومی تاثیر بسزایی دارد.
مقدم در رادیو گفت و گو با اشاره به انتقال فعالیتهای سازمان فرهنگی هنری در بستر فضای مجازی به دلیل بیماری کرونا یادآور شد: سازمانهای فرهنگی به نوعی دولتیاند و موسسات فرهنگی را مردم تشکیل دادهاند؛ ارزشهای رسمی کشور و مطالبات عمومی مردم 2 نوع مطالبه از سازمانهای فرهنگی هنری است.
رئیس فرهنگسرای خانواده در این برنامه رادیویی با بیان اینکه شهروندان با آرامش خاطر بیشتری در سازمانهای فرهنگی هنری حضور مییابند اظهار کرد: این اعتماد مردم موجب حضور پررنگ آنها در سازمان میشود.
وی با ابراز تاسف از نبود سیاست فرهنگی خاص در کشور اظهار کرد: برخی مشکلات به اسناد بالادستی و سیاستهای فرهنگی مربوط است؛ همچنین موازی کاری در سازمانهای فرهنگی و عدم انسجام آنها از مشکلات این حوزه است.
این دکترای مدیریت فرهنگی همچنین با بیان اینکه سازمان فرهنگی هنری با وجود آسیبها توانسته همچنان مخاطبان خود را حفظ کند افزود: سازمان فرهنگی هنری، انتقال فرهنگی درون نسلی را به خوبی در تمام نقاط تهران انجام داده است.