display result search
کارشناس مسائل انقلاباسلامی گفت: جوانان ایرانی، حرکت ناوآمریکایی به سمت خلیجفارس را به تمسخر گرفتند و لطیفههای زیادی در هجو آن ساخته شد. لذا آن قدر امنیت در جمهوریاسلامی باثبات و پایدار است که با اینگونه جنگهای رسانهای کسی نمیهراسد.
برنامه"سیاستنامه" ویژه تبیین بیانیه گام دوم انقلاب، با موضوع (انقلاب اسلامی و نظریه نظام انقلابی) با حضور دکتر رضا زمانی، پژوهشگر و کارشناس مسائل انقلاب اسلامی روانه آنتن شبکه رادیوگفتوگو شد.
رضا زمانی در مصاحبه با رادیوگفتوگو اظهار کرد: نظام انقلابی یعنی نظامی که به سمت ارزشها و آرمانهای خود به صورت مستمر و منظم حرکت کند تا نظام انقلابی دچار رخوت، رکود و سکون نشود. در غیر این صورت نظام انقلابی به نقطه مقابل خود یعنی نظام عادی تبدیل میشود و ماهیت خودش را از دست میدهد. نظام انقلابی مبتنی بر منطق، نظم و برنامهریزی، آیندهپژوهی و درس گرفتن از گذشته است. لذا نظام انقلابی با هرج و مرج، منفعتطلبی و مصلحتسنجی منافات دارد.
وی افزود: در بحث نظام انقلابی باید به نکته مهمی اشاره کرد و آن بحث حرکت نظام به سمت اهداف و آرمان هاست. این حرکت نشان میدهد آن نظام و انقلاب زنده و پویا و در حال حرکت است. رهبری پیرامون نظام انقلاباسلامی سال 81 پیرامون آن توضیح مفصل و خوبی دادند و فرمودند: برای اینکه نظام انقلابی یا نظام اسلامی تشکیل شود، باید به سه مرحله توجه کرد. در آن نظام احکام اسلامی اجرا شود. از سویی کارگزاران، افراد صالح و شایسته برای تصدی امور جامعه انتخاب شوند و مرحله دیگر اعتماد و ارتباطی است که میان مردم و کارگزاران وجود دارد.
کارشناس انقلاب اسلامی ادامه داد: رهبری اشاره میکنند نظام انقلابی، نظامی است که با توجه به اهداف و آرمانهای خود و با داشتن یک حرکت انقلابی و جهتگیری انقلاب توسط یک دستگاه مدیریتی به نام دولت انقلابی باید شکل گیرد. لذا در بحث تمدنسازی که مدنظر رهبری است، انقلاب اسلامی، نظام اسلامی، دولت اسلامی، جامعه اسلامی و تمدن اسلامی، ما هنوز در بحث دولت اسلامی گیر کردیم. لذا با شرایط و مراحلی که رهبری ترسیم کردند و اهداف و آرمانهایی که برای ما تفسیر کردند، میتوانیم بحث دولت اسلامی را که در آن خلا داریم، بدست آوریم.
زمانی گفت: رهبری در بیانیه گام دوم اشاره کردند، اقتصاد یک نقطه کلیدی تعیینکننده است. با آنکه اقتصاد هدف جامعه انقلابی نیست، اما وسیلهای است که اگر نباشد ما را به هدف نمیرساند. به عبارتی اهمیت اقتصاد بسیار بالاست. لذا در راه پیشرفت و توسعه نظام انقلابی با دو مشکل و چالش مواجه هستیم. مشکل نخست بحث «ما نمیتوانیم» داخلی است؛ این «ما نمیتوانیم» داخلی توسط هواداران اندیشههای آمریکایی شکل گرفته است و 70 درصد مشکلات اقتصادی ما ناشی از همین دیدگاه است، مشکل دوم «ما نمیگذاریم» خارجی است؛ یعنی دشمنان با استفاده از تحریم، تهدید و فشار نمیگذارند نظام انقلابی به پیشرفت برسد، مشکلی که در کشور ما تقریبا 30 درصد است و اگر ما بحث «ما نمیتوانیم» داخلی را حل کنیم، خود به خود مشکل دوم «ما نمیگذاریم» خارجی به حاشیه رانده و مفقود میشود.
وی در مصاحبه با رادیوگفتوگو افزود: اگر به مدافعان حرم نگاه کنید، آنها رفتند و جبهههای دفاع و امنیت در سوریه را فتح و جاده را صاف کردند اما به جای اینکه کارگران، تولیدگران و کارخانجات ما پشت سر آنها، بازار و اقتصاد کشورهای اسلامی مانند سوریه و عراق را فتح کنند، این اتفاق نیفتد و مشاهده کردید که بازارهای آنها توسط ترکیه، چین و حتی عربستان به صورت جدی و درصد بسیار بالایی اشغال شد. مشکل ما در حوزه اقتصاد این است که متاسفانه یک عده در وسط اقتصاد ایران چادر زدند و پایشان را هم دراز کردند و بنا ندارند از این محیط خارج شوند. در قضیه ناو آمریکایی که در حال حرکت به سمت خلیجفارس است، مشاهده کردید که چه قدر جوان ایرانی، این حرکت آمریکاییها را به تمسخر گرفتند و چه لطیفهها و طنزهایی علیه آن ساخته شد. لذا ببینید چه قدر امنیت در جمهوریاسلامی باثبات و پایدار است که با اینگونه جنگهای رسانهای کسی ترسی به دلش راه نمیدهد و بدتر آنها را مورد تمسخر قرار میدهد.