مسئول اداره تصادفات پلیس راهور ناجا گفت: تا کنون بیش از 7 هزار و 500 کروکی از طریق دستگاههای تبلت ترسیم شده و به دنبال اجرایی کردن این طرح در کل کشور هستیم.
به گزارش رادیو گفت و گو، سرهنگ حسین الهی نژاد مسئول اداره تصادفات پلیس راهور ناجا با برنامه «صبح و گفتگو» در مورد الزامات الکترونیکی شدن کروکیها مصاحبه تلفنی کرد.
سرهنگ الهی نژاد گفت: هوشمندسازی کروکی در راستای ارتقاء کیفیت خدمات، دسترسی آسان به سوابق و حذف خطای کاربر صورت گرفت. فاز اول این اقدامات در آبان ماه سال 98 در تهران بزرگ با ظرفیت 10 دستگاه تبلت آغاز شد.
وی در مورد اهداف این طرح تشریح کرد: با این طرح میتوان اصالت بیمه، تخلفات خودرو، شناسایی خودروهای توقیفی، استعلام نمره منفی، شناسایی تصادفات قبلی، استعلام گواهی نامه و برخط بودن کروکی به سامانه مرکزی و بیمه و واحد انتظامی را حاصل کرد و پلیس مدیریت هوشمند خواهد داشت.
مسئول اداره تصادفات پلیس راهور ناجا قابلیت ویرایش را از ویژگیهای ارزشمند این سامانه دانست و خاطرنشان کرد: تا کنون بیش از 7 هزار و 500 کروکی از طریق دستگاههای تبلت ترسیم شده و به دنبال اجرایی کردن این طرح در کل کشور هستیم چرا که فواید خوبی برای مردم و همچنین بیمه با توجه به تعداد بالای تصادفات ساختگی دارد.
سرهنگ الهی نژاد در رادیو گفت و گو از اجرایی شدن موفقیت آمیز این طرح در استان قم یاد کرد و یادآور شد: رانندگان در پایان سال، رانندگی خود را مدیریت کنند چرا که آسیبهایی زیادی به جامعه میزند.
وی همچنین در مورد حذف بیمههای کاغذی شخص ثالث تشریح کرد: در این راستا با هوشمندی پلیس و بیمه مرکزی اتفاق خوبی افتاد و بیمه، دادهها را به پلیس ارسال میکند. صدور بیمه شخص ثالث به صورت الکترونیکی، حاوی کد یکتای 10 رقمی است و میتوان با آن نسخه قابل چاپ و اصالت بیمه را دریافت کند.