عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ضمن مصاحبه با رادیو گفتوگو و با اشاره به ایراداتی که شورای نگهبان به لایحه رتبه بندی معلمان وارد دانسته، از جلسه مشترک کمیسیون متبوعاش با نمایندگان این شورا خبر داد.
فرهاد بشیری ضمن مصاحبه با برنامه "رویداد" رادیو گفت وگو با اشاره به همراهی نمایندگان مجلس با دولت به منظور تحقق و اجرای طرحِ رتبه بندی معلمان، گفت: شورای نگهبان در حدود 12 مورد به اصولی که در این طرح با قانون اساسی همخوانی ندارد، ایراد وارد دانسته است.
وی با بیان این که مفاد مذکور مجدد در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بررسی شده و ضمن رای گیری در صحن، به شورای نگهبان باز میگردد، اظهار کرد: این مهم در هفته آینده در دستور کار کمیسیون قرار خواهد گرفت.
این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در مصاحبه با رادیو گفتوگو خاطر نشان کرد: تعدادی از اعضای شورای نگهبان به نمایندگی از کل اعضای این نهاد در کیمسیون حضور مییابند تا ضمن هم گراییهای دقیق تر، دیگر شاهد ابهاماتی از این دست نباشیم.
بشیری ابراز امیدواری کرد این طرح هر چه زودتر در صحن مورد تصویب قرار گرفته و با رفع ایراداتِ مورد نظر شورای نگهبان به این نهاد فرستاده شود و سپس اجرایی گردد تا معلمان عزیز کشورمان از مواهب آن بهره مند شوند.