دبیر علمی چهاردهمین جایزه ادبی "جلال" ضمن مصاحبه با رادیو گفتوگو، از اضافه شدن دو بخش با نام "ویرایش" و "نگاه دیگر" به این رویداد ادبی خبر داد.
مریم بصیری در ارتباط زنده تلفنی با برنامه "تقاطع فرهنگ" رادیو گفت و گو با اعلام این که بیشترین آثار دریافتی در این رویداد فرهنگی مربوط به رمان و کل آثاری که سال قبل به چاپ رسیدهاند حدود 1579 اثر بوده است، گفت: این آثار طی جلسات مختلف داوری شد.
وی جایزه ویرایش و نگاه دیگر را جزو تازههای جایزه جلال در سال 1400 عنوان کرد و گفت: بخش "نگاه" دیگر به عناوینِ ادبی همچون رُمان، داستان و نقد ادبی و مستند نگاری اختصاص یافته است.
دبیر علمی چهاردهمین جایزه ادبی جلال ادامه داد: در این میان 5 اثر انتخاب شد و بخش دیگر نیز مربوط به تجلیل از نویسندگان در برخی بخشهای ادبی خواهد بود.
بصیری ابراز امیدواری کرد در روز دوازدهم بهمن ماه افتتاحیه جایزه جلال در تالار وحدت برگزار شود.
دبیر علمی چهاردهمین جایزه ادبی جلال در پاسخ به مجری رادیو گفتوگو که درباره سطح کیفی آثار دریافت شده پرسید، گفت: تعداد کتابها از لحاظ کمیت طی دو سالِ شیوع کرونا قدری کمتر شد و امسال میزان کتابهای ارسالی برای جایزه جلال نسبت به سال 99 فزونی گرفته است.
بصیری ادامه داد: از نظر کیفی نیز همچون سایر جشنوارههای ادبی شاهد آثار ضعیف و قوی هستیم و برخی آثار به دلیل تجربه کاری نویسندگان بسیار با کیفیت هستند؛ همچنین نوشتههایی که خالقِ آن جزو رُمان اولیها هستند طبیعتا کیفیت متفاوت تری دارند.