زاهدی گفت: زیرساخت خاصی برای مدارس گفتگو محور لازم نیست بلکه فرهنگ سازی مهمترین زیرساخت آن است. در واقع باید کاری کرد که تنها معلم، مدیر کلاس نباشد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو گفت و گو، دکتر محمد مهدی زاهدی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با برنامه «گفتگوی فرهنگی» در مورد مدارس گفت و گو محور، بستر ترویج علم مصاحبه تلفنی کرد.
زاهدی گفت: زیرساخت خاصی برای مدارس گفتگو محور لازم نیست بلکه فرهنگ سازی مهمترین زیرساخت آن است. در واقع باید کاری کرد که تنها معلم، مدیر کلاس نباشد و دانش آموزان را نیز با روشهای مختلف به کار گرفت و در این حالت یادگیری بالا میرود و ماندگار میماند چرا که خود دانش آموزان در تدریس نقش داشتهاند. البته باید توجه داشت که دانش آموزان دچار خود بزرگ بینی نشوند چرا که در این صورت کنترل انها و کلاس دشوار خواهد شد.
وی ضمن تاکید بر تغییر وضعیت معیشت معلمان افزود: گفتگو محور بودن ربطی به معیشت معلمان نباشد چرا که معلم یک وظیفه ذاتی دارد و باید در کلاس مسئولیت خود را انجام دهد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه مدارس گفتگو محور باید پیش از دوره دبیرستان نیز مورد استفاده قرار گیرد اظهار کرد: مدارسی از این قبیل نیاز به قانون ندارد و یک کار اجرایی است و باید به صورت آرام و تدریجی انجام شود چرا که امادگی معلمان برای این نوع مدارس به زمان نیاز دارد.
زاهدی در رادیو گفت و گو با بیان اینکه معیشت معلم حتی در کلاسهای بدون رویکرد گفتگو محور تاثیرگذار است خاطرنشان کرد: نباید کاری کرد که معلم، دغدغه آخر برج را داشته باشد و این موضوع ربطی به مدارس گفتگومحوری ندارد.
وی همچنین ضمن تاکید بر تسلط معلمان به دروس حتی در مدارس بدون رویکرد گفتگومحور گفت: مطالعه باید جزئی از زندگی کاری و علمی معلم باشد. معلم به طور کلی با مطالعه و به روز بودن سر زنده است.