خبرگزاری خانه ملت تلاش مجلس دركاهش آسیب های اجتماعی/ تقویت نظام آموزش از اساسی ترین روش های ارتقای فرهنگی است

عضو كمیسیون فرهنگی مجلس تاكید كرد : تقویت نظام آموزش و به كارگماردن معلمانی در آموزش و پرورش كه مولد و بالغ یافته عرصه فرهنگ باشند از اساسی ترین روش های ارتقای فرهنگی است.

1396/07/24
|
12:45

به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ برنامه " گفت و گوی فرهنگی " رادیو گفت و گو با موضوع ظرفیت شناسی فضای مجازی در ارتقای آموزش دینی با حضور سمیرا خطیب زاده ، مدیر قرارگاه فضای مجازی بسیج جامعه زنان كشور و ارتباط تلفنی با احسان قاضی زاده هاشمی نماینده مجلس شورای اسلامی روانه آنتن شد.

در ابتدای برنامه خطیب زاده یكی از مشكلات فضای مجازی را احساس رها بودن آن دانست و اظهار كرد : اگر فرهنگ سازی صحیح در هنگام ورود یك پدیده به كشور صورت نگیرد آسیب ها و پیامد های منفی بیش از منافع آن خواهد بود ، مانند همین مشكلاتی كه در مورد فضای مجازی وجود دارد.

وی ادامه داد:در پیشرفته ترین كشورهای غربی كه مدعی آزادی بیان و دموكراسی هستند برای استفاده از فضای مجازی و شبكه های اجتماعی حد و مرز و قانون و مقررات خاصی وجود دارد.به عنوان مثال در كشورهای غربی سن استفاده از اینستاگرام 13 سال به بالا تعریف شده است.

مدیر قرارگاه فضای مجازی بسیج جامعه زنان كشور با تاكید بر استفاده صحیح از فضای مجازی ، خاطر نشان كرد : فضای مجازی قابلیت ها و امكانات بسیار ویژه ای دارد كه باید از آن بهره برداری كنیم.

خطیب زاده به موفقیت كشورهای غربی در مخاطب شناسی اشاره كرد و گفت : زمانی كه میخواهیم یك پیام را از طریق بستر ارتباطی به مخاطب خود ارسال كنیم یكی از حلقه های ارتباط ، شناسایی مخاطب بر اساس سن ، تحصیلات و ... و تولید محتوا بر اساس آن شاخص ها ست.

در ادامه قاضی زاده هاشمی ، عضو كمیسیون فرهنگی مجلس در ارتباط تلفنی با رادیو گفت وگو عنوان كرد: مجلس دارای اركان مختلفی است كه شامل بعد تحلیلی و قانون گذاری و بعد نظارت بر عملكرد دستگاه ها در قالب تحقیق و تفحص ، جلسات و تذكر مستمر است.

وی با بیان اینكه اشتغال جوانان یكی از مشكلات اصلی و اساسی كشور است ، عنوان كرد : تلاش مجلس كاهش آسیب های اجتماعی است كه از این جهت ایجاد می شود و نمی توان به دولتی گفت تنها كار فرهنگی انجام دهد و با اشتغال جوانان كاری نداشته باشد.

عضوكمیسیون فرهنگی مجلس تاكید كرد:تقویت نظام آموزش و پرورش و توجه به فرهنگ عمومی و در عین حال گماردن معلمانی در آموزش و پرورش كه مولد و بالغ یافته عرصه فرهنگ باشند و به آموزش فرهنگی جدید نیازمند نباشند از اساسی ترین روش های ارتقای فرهنگی است.

قاضی زاده هاشمی خاطرنشان كرد:باید قانون مداری ،ارزش های دینی و اعتقادی كه مدنظر علمای دین است ترویج شود و تمامی این تعالیم باید سبب تقویت فرهنگی شود.

دسترسی سریع