خبرگزاری فارس: شب نامه‌های حضرت امام(ره) رسانه دوران انقلاب بود

مدیرمسئول خبرگزاری دانا گفت: در گذشته انقلابیون، رسانه رسمی در اختیار نداشتند و پیام‌های امام خمینی(ره) در قالب شب نامه‌ها میان مردم پخش می‌شد و به نوعی این شب نام‌ ها كار رسانه را انجام می دادند.

1398/11/28
|
12:00

به گزارش خبرنگار هنر و رسانه خبرگزاری فارس، مقداد زكی زاده مدیرمسئول خبرگزاری دانا، با حضور در برنامه «انعكاس» با بیان اینكه بخشی از انقلاب از كار رسانه ای متبلور شده است، اظهار كرد: انقلابیون رسانه رسمی در اختیار نداشتند و پیام‌های امام خمینی(ره) در قالب شب نامه ها، میان مردم پخش می شد و به نوعی این شب نامه ها كار رسانه را انجام می دادند.همچنین امروز بسیاری از رسانه ها ضمن فعالیت در مسیر و بستری كه انقلاب برای شان پدیدار كرد، در عمل گفتمانی مقابل انقلاب اسلامی را در پیش گرفتند.

مدیرمسئول خبرگزاری دانا مهم ترین وظیفه رسانه را اثرگذاری و جریان سازی دانست و افزود: این شب نامه‌ها عملا این كار را انجام می‌دادند.

وی با نگاهی به سیر و روند رسانه‌ای از ابتدای انقلاب تا امروز یادآور شد: جریان های چپ و كمونیسم و انقلابی در ساحت رسانه دست بدست هم دادند تا انقلاب پیروز شد ولی گروه های دیگر با اهدافی دیگر كار خود را پیش بردند كه منجر شد مسیرشان از روند انقلاب جدا شود.

زكی زاده گفتمان انقلاب اسلامی را ناظر بر شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی دانست و تصریح كرد: این اسلام بر جهاد و مبارزه به استكبار و حمایت از آزادگان جهان تاكید دارد. همان گفتمانی كه امام خمینی(ره) بارها در بیانات خود به آن اشاره كردند، اما متاسفانه برخی رسانه های امروز كه از بودجه بیت المال ارتزاق می كنند، اسلامی را تبلیغ می كنند كه دشمن روی آن سرمایه گذاری می كند.

وی با بیان اینكه این رسانه ها نمك خورده و نمكدان نظام را می شكنند، ادامه داد: رسانه های آن طرف آب رو بازی می كنند ولی افرادی در بستر انقلاب كار كرده و در عمل اتفاقی دیگر را رقم می زنند.

این كارشناس رسانه تصریح كرد: یكی از عرصه های اثر گذاری دشمن، رسانه ها هستند و متاسفانه دشمن از این ابزار به خوبی استفاده می كند و ما آنطور كه باید و شاید نتوانسته ایم از این جریان بهره برداری كنیم؛ البته بخش اندكی از این اشكال به بچه های رسانه باز می گردد و بخش عمده آن به مسئولین مربوط است چون آموزش های رسانه ای را ندیده اند.

وی با بیان اینكه این روند منجربه بی اعتبار شدن رسانه های داخلی است، افزود: ما در جلسات عمومی و خصوصی بارها به این روند انتقاد داشتیم، اما مسئولان همواره به ما می گویند مصلحت های بالاتری است كه شما نمی دانید. ما نیز در پاسخ می گوییم شما نگاهی مصلحت گرایانه دارید كه اعتبار رسانه هایی كه در بزنگاه باید به داد كشور و حاكمیت برسد را خدشه دار می كنید.

زكی زاده با اشاره به ماجراهای اخیر بعد از شهادت حاج قاسم سلیمانی، گفت: در این جریان جمهوری اسلامی برای نخستین بار به پایگاه نظامی قدرتی كه كسی جرأت نداشت نگاه چپ به آن كند، حمله نظامی كرد و این اتفاقی بی نظیر بود. همزمان در اثر یك اشتباه، هواپیمایی سقوط كرد. البته در ادامه شاهد ایجاد حواشی بودیم.

وی با بیان اینكه در قضیه عین الاسد بخشی از افكار عمومی و رسانه های داخلی كه «بوقچی» طرف مقابل هستند نیز تحت تاثیر دروغ بزرگ آمریكایی ها قرار گرفتند، ادامه داد: آمریكایی ها به راحتی گفتند هیچ تلفاتی در پایگاه عین الاسد ندادیم؛ آیا به واقع هیچ تلفاتی رخ نداد؟ هیچ عقل سلیمی این ادعا را باور نمی كند، البته آمریكایی ها در خصوص این دروغ پردازی ها و كتمان های رسانه ای، سابقه ای طولانی دارند. بارها خشونت و درگیری و طوفان های مرگ بار در آمریكا اتفاق افتاده؛ اما هیچ انعكاس رسانه ای و حتی عكس و فیلم و تصویری منعكس نكرده اند.

دسترسی سریع