كمیته امداد امام(ره): بیش از 60 درصد طرح‌های اشتغال مددجویان امداد در روستاها اجرا می‌شود

معاون اشتغال و خودكفایی كمیته امداد با اشاره به برگزاری جشنواره «صنایع روستادوست» با هدف تثبیت درآمد و توسعه مشاغل روستائیان گفت: بیش از 60 درصد طرح‌های اشتغال مددجویان امداد در روستاها اجرا می‌شود.

1399/05/20
|
13:50

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی كمیته امداد به نقل از رادیو گفتگو، حجت‌الله عبدالملكی با بیان اینكه فراخوان جشنواره صنایع روستادوست از ششم مردادماه اعلام شده است، افزود: بیشتر جمعیت تحت حمایت كمیته امداد ساكن روستاها و شهرهای كوچك هستند و به همین دلیل حدود 60 درصد طرح‌های اشتغال مددجویان در مناطق روستایی عملیاتی می‌شود.

وی به چالش‌های حوزه اشتغال روستایی اشاره كرد و گفت: تنوع شغلی در روستاها اندك است و همین موضوع چالش‌های زیادی برای اشتغال‌زایی ایجاد می‌كند ضمن اینكه در برخی موارد، درآمد مورد مطلوب و پایدار مورد نظر كمیته امداد برای روستاییان ایجاد نمی‌شود.

معاون اشتغال و خودكفایی كمیته امداد از ورود شركت‌های دانش‌بنیان در سال‌های اخیر به صنایع روستایی خبر داد و بیان كرد: «صنایع روستادوست» صنایعی هستند كه سه خصوصیت داشته باشند؛ نوآورانه باشند، در مقیاس روستا به صرفه باشند و فناوری آن پیچیده نباشد و با امكانات محدود در روستا قابل نگهداری باشند.

وی تاكید كرد: برای شناسایی این صنایع، یك فراخوان برای جشنواره از طریق سایت كمیته امداد اعلام كردیم كه از طریق آن مخترعان، شركت‌های دانش بنیان و صنعت‌گران می‌توانند با حضور در جشنواره، محصولات خود را معرفی كنند. نتیجه این فعالیت ایجاد اشتغال بیشتر، فناوری بهتر و درآمد بالاتر در روستاها است. این فراخوان تا ششم شهریور ماه فعال است.

معاون اشتغال و خودكفایی كمیته امداد از خدمات این نهاد به نوآوران صنایع روستادوست خبر داد و بیان كرد: در گام نخست این صنعت‌گران یا شركت‌های دانش‌بنیان را به جامعه هدف معرفی می‌كنیم. كمیته امداد دستگاه‌هایی را كه جذابیت داشته باشند به صورت عمده خریداری می‌كند. همچنین در نمایشگاهی كه قرار است برپا شود، این دستگاه‌ها به همه معرفی می‌شوند. در این جشنواره به اختراعات و صنایع برتر جوایزی نیز اهدا می‌شود.

وی با بیان اینكه بیشتر طرح‌های اشتغال روستاییان، طرح‌های دامداری، كشاورزی و صنایع دستی است، گفت: در طرح‌های دامپروری و دامداری مشكل خاصی وجود ندارد و بازار آن نقد است. در صنایع دستی نیز كمیته امداد موظف است فرش، گلیم و دست‌بافته‌هایی كه مددجویان كمیته نتوانند به فروش برسانند، با قیمت مناسب خریداری كند و به فروش برساند.

دسترسی سریع