تفكر و عبرت درباره فتنه 88 | كشور واكسینه شد

اگر حضور مردم نمیبود، اگر فاصله‌ی بین مردم و نظام ایجاد میشد، نظام نمیتوانست در مقابل دشمنان مقاومتی بكند. این حضور مستحكم مردم است كه پشتوانه‌ی ایستادگی مسئولان است. این، دو تا نقطه‌ی اصلی است؛ دین و مردم.

اگر حضور مردم نمیبود، اگر فاصله‌ی بین مردم و نظام ایجاد میشد، نظام نمیتوانست در مقابل دشمنان مقاومتی بكند. این حضور مستحكم مردم است كه پشتوانه‌ی ایستادگی مسئولان است. این، دو تا نقطه‌ی اصلی است؛ دین و مردم. لذا دشمن هم همینها را آماج حملات خود قرار داده است؛ دین را یك جور، وفاداری و اعتقاد مردم را یك جور. اینكه شما ملاحظه میكنید از سالهای دهه‌ی 60، از دوران حیات بابركت امام، چه دشمنان بیرونی و چه مزدوران یا نوكران بی‌مزد و منت آنها از داخل، مقدسات دینی را، حقایق دینی را، بیّنات اسلامی را مورد تردید و انكار قرار دادند، این یك چیز تصادفی نبوده است؛ روی این تكیه داشته‌اند. این مسئله از ماجرای سلمان رشدی آغاز شد تا فیلمهای ضد اسلام هالیوودی، تا كاریكاتورها، تا قرآن‌سوزی، تا حوادث گوناگونی كه علیه اسلام در این گوشه و آن گوشه اتفاق افتاد، برای اینكه ایمان مردم را به اسلام و مقدسات اسلامی كم كنند. در داخل كشور، از طرق مختلف، پایه‌های ایمان مردم، بخصوص نسل جوان را متزلزل كنند؛ از اشاعه‌ی بی‌بندوباری و اباحیگری، تا ترویج عرفانهای كاذب - جنس بدلی عرفان حقیقی - تا ترویج بهائیت، تا ترویج شبكه‌ی كلیساهای خانگی؛ اینها كارهائی است كه امروز با مطالعه و تدبیر و پیش‌بینی دشمنان اسلام دارد انجام میگیرد؛ هدفش هم این است كه دین را در جامعه ضعیف كند.

در زمینه‌ی تضعیف وفاداری مردم نسبت به نظام هم كارهای زیادی میكنند:
» شایعه میسازند، برای اینكه مردم را از مسئولین كشور، از رؤسای قوا مأیوس كنند.
» تخم بدبینی میپراكنند.
» هر كار شایسته‌ی باارزشی كه در سطح كشور انجام بگیرد، این را در وسائل تبلیغات گوناگون مورد تردید قرار میدهند.
» اگر ضعفهائی هست، چند برابر میكنند و نقاط قوت را نشان نمیدهند، برای اینكه مردم را ناامید كنند، بخصوص نسل جوان را ناامید كنند.
» افق آینده را در مقابل نسل جوان و مردم تیره و تار نشان میدهند، برای اینكه مردم را از صحنه خارج كنند.

لیكن نكته‌ی اساسی این است كه دشمنان ملت ایران و دشمنان نظام اسلامی در طول این سی و دو سال، همه‌ی تلاشی را كه در این دو مورد انجام داده‌اند، سرمایه‌گذاری‌های خسارتباری بوده است؛ نتیجه‌ای نگرفتند و شكست قطعی خوردند. آنها خیال میكردند میتوانند مردم را از نظام اسلامی جدا كنند. روزبه‌روز كه گذشته است، می‌بینید مردم پایبندی‌شان به مسائل دینی و ارزشهای معنوی بیشتر شده است. كِی در كشور ما این همه جوان در مراسم معنوی شركت میكردند؛ در مراسم عبادی ماه رمضان، در روز عید فطر؟ این اجتماعات عظیم، این روشن‌بینی مردم در زمینه‌ی مسائل سیاسی سابقه نداشته است. بعد از اهانتی كه در روز عاشورای سال 88 به وسیله‌ی یك عده تحریك شده نسبت به امام حسین انجام گرفت، دو روز فاصله نشد كه مردم در روز 9 دی توی خیابانها آمدند و موضع صریح خودشان را علنی ابراز كردند. دستهای دشمن و تبلیغات دشمن نه فقط نتوانسته مردم را از احساسات دینی عقب بنشاند، بلكه روزبه‌روز این احساسات تندتر و این معرفت عمیق‌تر شده است.

بدون تردید دشمن در جدا كردن مردم از نظام اسلامی شكست خورده است. سال گذشته در انتخابات، چهل میلیون مردم كشور پای صندوقهای رأی رفتند. در واقع یك رفراندوم چهل میلیونی به نفع نظام جمهوری اسلامی و به نفع انتخابات انجام گرفت؛ همین بود كه دشمن را عصبانی كرد. خواستند با فتنه اثر آن را از بین ببرند، اما این را هم نتوانستند انجام دهند. مردم در مقابل فتنه هم ایستادند. فتنه‌ی سال 88 كشور را واكسینه كرد؛ مردم را بر ضد میكروبهای سیاسی و اجتماعی‌ای كه میتواند اثر بگذارد، مجهز كرد؛ بصیرت مردم را بیشتر كرد.

1396/10/08
|
09:49
دسترسی سریع