قربانی كردن نشانهای از ذبح نفس است حجت الاسلام و المسلمین حمید دانایی در گفتگو با رادیو گفتوگو اظهار كرد: روز دهم ذی حجه را روز عید سعید قربان میگویند و در روایات آمده كه مرسوم است در این روز گوسفند قربانی شود و این نشانه ذبح نفس است. 1400/04/30|
بعد از قربانی كردن گوشت قربانی بلافاصله مصرف نشود. پیام محبی در گفتگو با رادیو گفتوگو اظهار كرد: بهتر است گوشت تازه به مدت 24 ساعت در دمای یخچال نگهداری شود. این كار سبب میشود اسید لاكتیك در گوشت ایجاد شود و خیلی از عوامل بیماری زا در گوشت از بین برود. 1400/04/30|