خبرگزاری مهر: یك میلیون دانش‌آموز در حوزه هوش مصنوعی آموزش می‌بینند

سخنگوی كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: برنامه خوبی در زمینه فرهنگ‌سازی و آموزش در حوزه هوش مصنوعی تدوین شد و قرار است یك میلیون دانش‌آموز در حوزه هوش مصنوعی آموزش ببینند.

1404/01/19
|
10:59

به گزارش خبرگزاری مهر، احسان عظیمی راد سخنگوی كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در رابطه با نگاه كمیسیون به حوزه هوش مصنوعی اظهار كرد: در حوزه قانون‌گذاری احكام برنامه هفتم را پیش رو داشتیم و در روند تحقق اجرای قانون، به دولت كمك خواهیم كرد.

وی از بندی در احكام برنامه هفتم یاد كرد كه 6 حوزه پیشران را مدنظر قرار داده است و هوش مصنوعی یكی از آن‌هاست.

در این زمینه هنوز قانون مشخصی نداریم؛ ولی با توجه به پیشرفت‌های یك دهه اخیر، شاهد پیشرفت خارق‌العاده‌ای در این زمینه هستیم؛ لذا ایران باید حركتی جدی در زمینه هوش مصنوعی داشته باشد.

عظیمی راد از تشكیل سازمان ملی هوش مصنوعی در دولت گذشته سخن گفت و افزود: در این زمینه معاونت علمی ریاست‌جمهوری را داریم؛ چراكه مأموریت حوزه‌های پیشران 6 گانه برعهده معاونت گذاشته شد.

در جلسه سال گذشته برنامه خوبی در زمینه فرهنگ‌سازی و آموزش در حوزه هوش مصنوعی تدوین شد و قرار است یك میلیون دانش‌آموز در حوزه هوش مصنوعی آموزش ببینند و تابستان امسال هم به گروهی از معلمان آموزش خواهیم داد تا اقدام به رفع ابهامات و پاسخ‌دهی به سوالات كنند.

وی در رادیو گفتگو افزود: پردازش‌های قوی در حوزه هوش مصنوعی به گرافیك‌های بالا نیاز دارد؛ ولی دچار فقر این مسائل هستیم كه عدد اعتباری خوبی در این زمینه تصویب شده است.

از محل این سهم در اردیبهشت امسال رایانه‌های قوی خوبی خریداری شده و به كشور وارد می‌شود كه حوزه زیر ساخت پردازشی هوش مصنوعی را سامان خواهد داد.

عظیمی راد ادامه داد: برای وزارتخانه‌ها نیز دستیارهای هوش مصنوعی تعریف خواهیم كرد. این مسائل از مدارس آغاز می‌شود و خدمات برخط و ناظر بر هوش مصنوعی ارائه می‌شود.

دسترسی سریع